Windows 10 downloaden

Windows 10 downloaden. Microsoft zorgde voor een verrassing, vaak werdt er gelekt maar dit keer bleef het geheim goed verborgen. Het nieuwe besturingssysteem heette Windows 10.

windows 10 downloaden

Het lag in de lijn der verwachtingen dat de nieuwe Windows een andere naam zou krijgen dan Windows 9, maar Windows 10 had niemand nog verwacht. Maar er over nadenkend was het een buitengewoon goed idee. Een compleet nieuwe start om Windows 8 te vergeten, Terry Myerson gaf het al aan tijdens de opening: “laten we praten over de Nieuwe Windows”  De veranderingen aan deze nieuwe Windows versie zijn zo groot dat het ons nodig leek om een nummer over te slaan. Windows 10 is de verzamelnaam van een product familie die niet alleen op desktop computers of tablets geinstalleerd kan worden maar ook op telefoons, game consoles en op de cloud based data centers. Helaas is dit geen succesverhaal geworden en werd de stekker al snel uit mobiel getrokken. En dat is iets waar Microsoft tot vandaag de dag in 2024 nog steeds spijt van heeft.

Was Windows 8 voor veel Windows 7 gebruikers een stap teveel en te ingewikkeld. Windows 10 bracht het weer terug naar de stabiele en eenvoudige manier van bedienen zoals de Windows 7 gebruikers gewend waren. Inclusief startmenu.

Windows 10 zakelijk

Microsoft heeft geluisterd naar al zijn klanten. De commerciële Windows versies zijn in dat opzicht niet anders. Windows 10 geeft de gebruiker een een bekend en productief platform in het geval van een upgrade van Windows 7 of 8. Met support voor alle moderne management mogelijkheden, inclusief Mobile Device Management (MDM). Dit maakt het mogelijk om voor werknemers te werken vanaf hun eigen privé apparaat zoals telefoon of tablet, zonder dat dit gevaar oplevert voor bedrijfsgegevens en of software. Omdat prive en zakelijke gegevens gescheiden worden.

Windows 10 downloaden

Windows 10 downloaden? Je hebt een Windows 10 editie nodig? Dan kan je Windows 10 downloaden via de volgende officiële link:

Windows downloaden

Of wilt je leren hoe je een Windows 10 installatie USB maakt? Windows 10 installatie USB maken

Het was officieel mogelijk om Windows 10 gratis te downloaden en te installeren voor gebruikers van Windows 7, 8 en 8.1. Bent u te laat dan is er nog een mogelijkheid om Windows 10 toch gratis en voor niks te installeren.

Windows 10 gratis upgraden

Upgraden of een schone installatie wat is het beste om te doen? U leest er meer over op de volgende pagina: Upgraden of Windows 10 schoon installeren

Een mogelijkheid om het besturingssysteem eerst te testen op uw eigen computer is om Windows 10 “naast” uw eigen installatie te installeren. Hoe dit in zijn werk gaat leert u in:

Bij vragen, problemen en of ondersteuning kunt u altijd bellen met onze helpdesk.

5/5 - (5 stemmen)
Deel met je vrienden 👍
onpost_follow
Tweet
blank
Share
submit to reddit

7 gedachten over “Windows 10 downloaden

  1. blankWindows Helpdesk

   Hoi Michel,

   een zakelijke versie (pro) is niet zelfde als een home versie. Dus dit betekend dat hij inderdaad niet geactiveerd wordt. Om dit op te lossen zal je een code moeten kopen. Dit kan je doen bij Microsoft (149 euro) of bij ons 49 euro. Als je bij de Windows 10 Home bestelling vermeld dat je de code direct toegestuurd wilt hebben dan sturen we hem op naar je mailadres.

 1. blankRolf

  Ik wilde de nieuwe update van windows 10 aanvragen en downloaden alleen als ik op updaten klik geeft ie aan dat hij eerste een snelle controle uitvoert om vervolgens je update aan te kunnen vragen. Alleen ik kom niet verder als dit? wie kan mij helpen aub

 2. blankHaymo Hauff

  ik ben op zoek naar de link “reserveer je gratis upgrade” zoals beschreven in de instructie voor het downloaden van windows 10. Ik vind hem nergens! Hij zou te vinden zijn door op het window-icoon te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.