Windows ondersteuning hulp bij computerproblemen

Heeft u computerhulp nodig met Windows, Office of een ander Microsoft product? Daarvoor zou u in eerste instantie gratis contact kunnen opnemen met Microsoft ondersteuning. Want waarschijnlijk bent u daar naar op zoek. Echter: lukt het niet, krijgt u geen contact of zijn uw problemen niet verholpen? Dan kunt u ook bellen met het Windows ondersteuningsnummer van de helpdesk.

Wist u dat u met de Probleemoplossers in Windows zelf veel problemen kunt verhelpen?

Dit is toch computer ondersteuning voor Microsoft?

Nee, wij zijn niet van Microsoft maar we weten er wel heel veel van.😊 Wij zijn de Windows Helpdesk en onderdeel van de PC Dokter Friesland. Wij helpen sinds jaar en dag, en met veel plezier, mensen met computerproblemen in de regio Friesland en omgeving. Daarnaast helpen wij alweer meer dan 15 jaar mensen telefonisch met het vinden van een snelle en goede oplossing voor een vervelend computerprobleem of moelijke vraag. Wij zijn net zoals Microsoft in bezit van diverse keurmerken die onze professionaliteit benadrukt.

Dit doen wij in Nederland via een betaald 0900 nummer. Zo houden wij de kosten voor u, onze klant, laag want u betaald alleen voor de hulp die u krijgt. En zo hoeft u niet met uw computer de deur uit maar hoeft u ook geen dure computer monteur in huis te halen.

beoordelingen van Kiyoh

Waarmee kunnen jullie mij helpen?

Uitgebreide informatie over hoe wij te werk gaan kunt u lezen op de pagina: Computerhulp op afstand. Wilt u meteen hulp dan belt u met het ondersteuningsnummer: 0900 3300003 (90 ct p/m) Onze medewerkers helpen u met het oplossen van allerlei computerproblemen zoals: Het instellen van uw mail. Het opnieuw toegang krijgen tot uw computer omdat u het wachtwoord bent vergeten, Windows opstartproblemen, printerproblemen, sneller maken van uw trage computer, hulp met Office producten, geluidsproblemen bij computers herstellen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Pak de telefoon en krijg hulp waarmee u gegarandeerd blij zult zijn.