7 gedachten over “Microsoft account”

 1. Ik heb een laptop overgenomen van een overleden persoon.
  De Microsoft account van deze persoon kom ik steeds tegen. Graag wil ik het MS account verwijderen.
  Het wachtwoord is onbekend (ondanks vele pogingen) en zijn 06 nummer abonnement is reeds opgezegd.
  Heel graag een oplossing aub en alvast hartelijk dank voor de medewerking

  • Hoi Marijke, ik zou zelf een nieuwe account aanmaken en dan het account van de overleden persoon verwijderen van de computer. Dan is het ook echt uw computer. Nu blijft de hoofdgebruiker de eerdere eigenaar van de computer. Dus nieuwe account aanmaken en dan op de nieuwe account de oude gebruiker verwijderen. Heb je extra vragen of hulp nodig? kan je altijd even bellen met de helpdesk. Deze kunnen je helpen via hulp op afstand.

 2. Ik heb de link naar een opname van een teamsvergadering ontvangen, maar het lukt men niet die te openen via e-mailadres en wachtwoord. Ik kan mijn (persoonlijke) microsoftaccount wel openen via de app op smartphone, maar komt dus niet bij die opname. Waaraan ligt dit?

  • Hoi Martin,

   Het zou te maken kunnen hebben met de standaard programma’s. Iedere link of exe (uitvoerend bestand, hiermee wordt je programma gestart) wordt geopend met een bepaald programma als dit verkeerd staat ingesteld werkt het niet. Meer informatie vind je via de link: Standaardprogramma’s koppelen Ik hoop hiermee uw probleem tehebben opgelsot zoniet moet u toch even bellen dan kunnen wij controleren wat er mis gaat.

 3. Ik snap niet wat ik allemaal moet doen. ik ben zondag bezig geweest met overtollige dingen te verwijderen waarschijnlijk automatisch ook goede dingen verwijderd. Nu krijg ik steeds een melding van microsoft-account dat ik iets veranderd heb ,ik wil de naam Br*****@hotmail.com eruit hebben. En heb daarvoor mijn 06 telefoonnummer gebruikt. Ik heb geen vast telefoonnummer meer wat eindigde op 02.

  • Hoi Doris,

   Het staat boven beschreven hoe je Microsoft account kunt uitzetten.

   Klik achtereenvolgens op: Start –>
   Klik op: Instellingen –>
   Kies en klik op: Accounts –>
   Kies (linksboven) voor: Uw Info.
   Klik op: In plaats daarvan aanmelden met een lokaal account
   Verifieer uw identiteit dmv wachtwoord of pincode

   Lukt het niet op deze manier?

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.