14 reacties op “Gebruikersaccount aanmaken in Windows”

 1. Pingback: Email overzetten naar een nieuwe computer - Windows Helpdesk

 2. Pingback: Tips voor de Windows verkenner - Windows Helpdesk

 3. Ik heb per vergissing van de admin accounts standaard accounts gemaakt. Met het gevolg dat ik niet op een standaard manier deze terug kan wijzigen of is hier een workaround voor?

 4. Ik kan geen gebruikers extra aanmaken op mijn windows 10 computer. de knopjes waarop je kunt klikken reageren niet. wat is dat voor onzin? Weet iemand via welke omweg het dan wel zal lukken?

  1. Hoi Bart,

   Waarschijnlijk probeer je een gebruikersaccount aan te maken in een beperkte account. Dat zal inderdaad niet lukken omdat je eenvoudigweg de rechten niet hebt. Gebruik een admin account om dit te doen dan zal je zien dat het wel lukt.

 5. M. Hogentoren

  Na invullen van het wachtwoord komt er Welkom en gelijk afmelden, zodat ik niets kan op Acer laptop

  1. Beste meneer Hoogetoren, Dat kan met het interne geheugen te maken hebben. even wat meer info over de computer welk besturingsysteem? Hoe oud is de laptop? Start hij wel op in de veilige modus?

 6. willem gerritsen

  kan ik bij windows 10 bij ouderlijk toezicht ook een tijd instellen hoe lang en welke tijd mijn kinderen op de computer mogen?bij windows 7 kon ik dit wel instellen maar bij 10 kan ik het niet vinden

 7. Helaas. Bij de optie “een nieuwe gebruiker toevoegen in PC instellingen” gaay het al mis. Hoe vaak ik ook daarop klik, gebeurt er in het geheel niets… Waarom is dat zo en hoe is dit op te lossen?

  M.

  1. frank meijer

   Idem. Het is niet mogelijk een ander account aan te maken dat geen Microsoft account is.
   Versieverschil tussen W10 Home, pro, enterprise?

 8. Ondanks dat ik administrator ben kan ik geen programma’s verwijderen omdat de telkens de melding krijg u bent niet bevoegd. Ik ben al 2 dagen aan het zoeken hoe ik dit probleem kan oplossen, maar kom er echt niet uit. Ik heb Windows 8.1. Zou u mij aub verder kunnen helpen. Zou toch niet zo moeilijk moeten zijn? Weet dat er in het configuratie systeem een programma’tje aanwezig is dat je mensen of accounts kunt toevoegen en dan bijv alleen lezen, verwijderen etc kunt aanvinken. Alleen weet ik niet waar ik dit kan vinden.

  Alvast hartelijke bedankt
  Hennie v.d. Plas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button