Zonder wachtwoord inloggen

Gebruikersaccount automatisch laten aanmelden is dat mogelijk in Windows 10 of zelfs in Windows 11? Voordat u Windows kunt gebruiken moet u zich aanmelden bij het systeem. Naast aanmelden met een wachtwoord ondersteunt Windows ook identificatie met een pincode, afbeelding, vingerafdruk of telefoon. Al lijkt het op het eerste gezicht misschien niet zo maar zonder wachtwoord inloggen is in Windows 10 maar ook in Windows 11 nog steeds mogelijk.

Geschatte leestijd: 7 minuten

Automatisch aanmelden Windows

Zonder wachtwoord inloggen en dus direct automatisch aanmelden op mijn gebruikersaccount. Ik wil graag dat Windows na het indrukken van de aan en uit toets direct opstart naar het bureaublad. Kan dat? Is dat überhaupt mogelijk in Windows? Ik wil namelijk helemaal geen wachtwoord op mijn computer. Een vraag die nog steeds regelmatig gevraagd wordt. Het antwoord is ja dat kan nog steeds. Zelfs bij het nieuwste besturingssysteem van Microsoft: Windows 11.

zonder wachtwoord inloggen
zonder wachtwoord inloggen

Druk op de sneltoets Windows toets Win + R typ vervolgens de opdracht netplwiz en bevestig dit met ok.

automatisch inloggen
automatisch inloggen

Zonder wachtwoord automatisch inloggen in Windows

Klik de gebruiker aan waarmee u automatisch wilt inloggen als u uw computer opstart. Verwijder het vinkje bij gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven (zoals op de afbeelding) en bevestig dit met OK. Geef uw wachtwoord nog twee keer op in het scherm wat nu verschijnt en sla de instellingen vervolgens op.

aanmeldingsopties
aanmeldingsopties

Als laatste moeten we bij de aanmeldingsopties nog aanpassen dat er geen wachtwoord wordt vereist als de PC uit de slaapstand wordt gehaald. Als u bovenstaande niet doet bij een Windows 10 computer met een Microsoft account zal er nog steeds een wachtwoord worden gevraagd na het opstarten van uw computer.

aanmeldopties-opstarten
aanmeldopties-opstarten

Hoe u bij die aanmeldingsopties komt is door aanmeldingsopties te typen in het zoekvak en op enter te drukken.

Vanaf nu hoeft u geen wachtwoord in te vullen en zal de computer direct naar het bureaublad opstarten. U heeft net geleerd hoe u de aanpassing in Windows maakt om de computer zonder wachtwoord te laten opstarten naar het bureaublad. Er zijn echter nog een aantal andere manieren om je aan te melden bij een Windows 10 computer.

Het automatische aanmelden activeren is alleen mogelijk in een administrator account

Ik kan geen vinkje zetten

Windows Hello, Geen vinkje bij automatisch aanmelden

Ontbreekt de optie om een vinkje te zetten in Windows 11? Dan heeft u waarschijnlijk aanmelden met Windows hello geactiveerd. Dit deactiveert u op de volgende manier: (rechtermuisknop op de startbutton) Instellingen, Accounts, Aanmeldingsopties de optie Aanmelden met Windows Hello vereisen van Microsoft-accounts. De Gebruikersaccount automatisch laten aanmelden optie (vierkantje met vinkje) wordt gewoon weer zichtbaar door het Aanmelden met Windows Hello vereisen van Microsoft-accounts te deactiveren.

Pincode Instellen

Een Windows computer gebruikt standaard een wachtwoord om u aan te melden op uw computer. Deze opties omtrent de aanmeldprocedure vindt u bij gebruikers. Dit onderdeel opent u in het startscherm van Windows 8 via de Charms-balk sneltoets Windows toets Win + C waar u kiest voor Instellingen / pc-instellingen wijzigen / accounts. Onder aanmeldingsopties kunt u de instellingen, wachtwoord, pincode of het afbeeldingswachtwoord bepalen en aansluitend instellen. U kunt tenslotte ook kiezen voor het Dynamisch vergrendelen. Genoeg opties om de computer te vergrendelen.

aanmeldopties
aanmeldingsopties windows 10

In Windows 10 wordt het u helemaal makkelijk gemaakt, u bereikt de aanmeldingsopties door simpelweg op de Startknop of het vergrootglas naast de startbutton te klikken en in het zoekvak aanmeldingsopties te typen en op enter te drukken. Het wachtwoord dat u hebt aangemaakt bij de installatie van uw computer kunt u aanpassen via uw wachtwoord wijzigen. Gebruikt u liever een pincode dan kiest u een code instellen. Geef aansluitend twee keer dezelfde code op en bevestig dit met Voltooien. Een pincode is gebruiksvriendelijk omdat u de code met één hand kunt intypen op uw numerieke toetsenbord.

Afbeeldingswachtwoord

Een afbeeldingswachtwoord kan handig zijn als u Windows 10 gebruikt in combinatie met een touchscreen. Zodra u een afbeeldingswachtwoord heeft ingesteld ziet u bij het opstarten van uw Windows 10 computer de gekozen afbeelding. Door met uw vinger figuren te maken op de afbeelding (die alleen u kent) wordt u aangemeld bij uw Windows computer. Ga naar Start / instellingen / accounts / aanmeldingsopties en klik op toevoegen onder Afbeeldingswachtwoord. Kies uw eigen foto met Afbeelding kiezen en volg de stappen van de wizard om het afbeeldingswachtwoord in te stellen.

Aanmelden met vingerafdruk

Bij sommige computers is het mogelijk om in plaats van een aanmeldingswachtwoord een vingerafdruk of zelfs een oogscan in te voeren en de Windows 10 computer daarmee aan te melden. Microsoft wil in de toekomst helemaal af van het aanmelden met wachtwoord omdat dit te gevoelig is voor fraude. Een vergeten wachtwoord op een Windows 7 en zelfs een Windows 10 computer is namelijk betrekkelijk eenvoudig te achterhalen en vervolgens te verwijderen. Over een Windows XP computer maar niet te spreken.

Dynamisch vergrendelen

Ook Dynamisch vergrendelen kan handig zijn. Het is in ieder geval veilig. Dit houdt in dat u uw telefoon via Bluetooth verbindt met uw computer. Zodra de computer merkt dat de telefoon niet meer in de buurt is wordt deze automatisch vergrendelt. Hiervoor schakelt u de  Bluetooth op beide apparaten in en koppelt u deze. (pairing).

Wachtwoord vergeten

Ben u uw aanmeldingsgegevens of wachtwoord vergeten in Windows 10 dan kunt u eerst proberen om uw wachtwoord te resetten op de pagina: aanmeldingsgegevens / wachtwoord resetten. Lukt het niet op deze manier en bent u uw wachtwoord vergeten in Windows dan kunt u terecht op de pagina Wachtwoord vergeten in Windows.

Komt u er niet uit, of heeft u liever hulp dan nodigen wij u uit om onze computerhelpdesk eens te proberen. Meer informatie vindt u op de pagina: Computerhelpdesk bellen.

4.5/5 - (21 stemmen)
Deel met je vrienden 👍
onpost_follow
Tweet
blank
Share
submit to reddit

76 gedachten over “Zonder wachtwoord inloggen

 1. blankKaspar

  Ik heb hetzelfde probleem, ik zou graag zonder wachtwoord willen inloggen. Ik heb W10 pro, 21H2, build 19044.1645. Mijn account staat op administrator. In het window van netplwiz is geen mogelijkheid een vinkje aan of uit te zetten. Ik heb momenteel een leeg wachtwoord wat ik gebruik, dus kan ik gwoon op enter drukken na het aanzetten, maar na een tijdje vraagt windows om het wchtwoord te wijzigen. Vervolgens druk ik een aantal keer op enter (dus wachtwoord is leeg) en dat doet hij het gewoon. Een vreemnde situatie, maar wel werkbaar.
  Een mooiere oplossing zou handig zijn.

 2. blankJoop Klepzeiker

  Wat een drama!
  Dat wel of niet aanvinken ontbreekt bij mij dus wordt je naar (rechtermuisknop op de startbutton) Instellingen, Accounts,

  ……..en hier raak ik het spoor bijster!

  Aanmeldingsopties de optie Aanmelden met Windows Hello vereisen van Microsoft-accounts.

  Wat is dat voor een zin?

  En die hele tekst is dus daadwerkelijk NERGENS te vinden: Aanmelden met Windows Hello BESTAAT NIET!

  Windows Hello gezicht (niet beschikbaar)
  Windows Hello vingerafdruk (niet beschikbaar)
  Windows Hello pincode is niet “Aanmelden met Windows Hello”
  Beveiligingssleutel
  Wachtwoord (deze geeft alleen de optie om het wachtwoord te wijzigen, en NIET om uit te zetten)
  Afbeeldingswachtwoord
  Dan zijn we er nog niet want we gaan vrolijk verder…………..
  Aanmelding vereisen: Wanneer moet een wachtwoord worden vereist als u bij de computer terugkomt?
  ….dat is ‘m dus OOK niet!
  enz. enz. enz. enz.

  De Gebruikersaccount automatisch laten aanmelden optie (vierkantje met vinkje) wordt gewoon weer zichtbaar door het Aanmelden met Windows Hello vereisen van Microsoft-accounts te deactiveren.

  1. blankshanna

   Windows Hello is van windows-11. Zo te zien zit je daar niet op.
   Je kan op dit moment het verplichte aanmelden met wachtwoord niet meer uitschakelen dankzij de knuppels van Microsoft die denken dat ze God zijn en over jouw pc kunnen beslissen.

 3. blankAadK

  Sinds enige tijd werkt het automatisch inloggen niet meer goed. De ene keer wel de andere keer niet.
  Dan moet ik mijn pincode weer intoetsen de ander keer niet.
  W10 1903 op PC.

 4. blankNick Altena

  Oke, de eerste stap gedaan maar dan…
  Nu heb ik het diverse keren gelezen maar begrijp ik nu goed dat je daarna wel aanmeldingsopties bij zoeken moet in typen, op enter moet drukken of op het bovenste zoekresultaat zoals in het plaatje en…..dat je daarna daar verder niets in hoeft te doen maar af kan sluiten of kan herstarten of zo ?

  1. blankWindows Helpdesk

   Hoi Nick, het is niet zo heel moeilijk. In het kort: In het zoekvak typ je netplwiz en druk op enter. Selecteer de bewuste gebruiker door er op te klikken. Verwijder nu het vinkje bij gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven klik op OK en geef je wachtwoord twee keer op in het scherm wat nu open gaat. En sla deze vervolgens op. Lukt het je nu echt niet dan even bellen, dan kunnen wij zien waar het misgaat.

 5. blankWillem

  Sinds een update van windows 10 kan ik bij het opstarten van mijn pc bij bepaalde program s van Iobit niet meer inloggen dit heb ik nog niet mee gemaakt. De program s werkten altijd prima, maar nu wordt er telkens een administrator naam en wachtwoord gevraagd wat ik niet heb. het gaat om de volgende program s.
  Mailware fighter
  Avanced systemcare

   1. blankLauren

    nou ze heeft wel gelijk ik zie mijn admin waar ik me wachtwoord moet invoeren! En ik heb die wachtwoord natuurlijk niet dus geef ons echte info dat ons iets te vertellen maar het niet waar maakt met een echte probleem.

    1. blankWindows Helpdesk

     Hoi Lauren, het spijt me maar ik kom niet helemaal uit, ik begrijp niet wat je nou precies bedoeld. Je tekst is goed alleen de grammatica is niet helemaal duidelijk. Bedoel je misschien dat je het wachtwoord kwijt bent van je account en kan je niet meer inloggen? Als dat het geval is, daar kunnen wij je mee helpen. Laat maar weten of je daar nog hulp bij nodig hebt.

 6. blankJohannes

  Top net even deze handige tip uitgevoerd en werkt na behoren ff herstart gedaan en geen enkel probleem zonder wachtwoord opstarten ? slaapstand gebruik ik nooit maar heb het voor zekerheid die stap ook uitgevoerd super tip deze

 7. blankJack

  Ik krijg geen mogelijkheid het vinkje uit te zetten, omdat dit vakje er niet is. Hoe kan ik toch het wachtwoord uitschakelen?

 8. blankStorm

  Hallo

  Ik wil dus helemaal geen wachtwoord met opstarten.
  Heb heel dit verhaal met netplwiz uitgevoerd aangevinkt ect ect maar mijn wachtwoord blijft gewoon staan
  Hoe krijg ik dit eruit!
  Ik hoor t graag

     1. blankKelly

      Ik heb hetzelfde ‘probleem’.
      Normaal gesproken start mijn pc gewoon op zonder wachtwoord te vragen, bovenstaande stappen heb ik al eerder doorlopen dus dat gaat altijd goed.
      Echter: na een update MOET ik ineens wél weer mijn wachtwoord invoeren.
      Is er een mogelijkheid om dat uit te schakelen?

     2. blankWindows Helpdesk

      Hoi Kelly, zoals je zelf al aangeeft is het na een update dat de je plotseling weer een wachtwoord moet invullen. Dat is “normaal” omdat na een (grote) update de instellingen weer worden teruggezet zoals MS het graag ziet. De enige optie is om de stappen weer te doorlopen.

 9. blankFrans Klerks

  Zonder wachtwoord opstarten is me wel gelukt in te stellen, maar om de computer uit slaapstand halen is nog steeds een wachtwoord vereist. Bij aanmeldopties staat in rode letters o.a. In te stellen bij energiebeheer en slaapstand , en is het niet mogelijk om het grijze vak te veranderen . Bij energie beheer en slaap stand is er geen instelling mogelijk die het probleem oplost

  1. blankWindows Helpdesk

   Hoi Frans,

   Bedankt voor je bericht. Ik denk dat u dan even uw videokaartdriver opnieuw moet installeren, tenminste als ik uw verhaal goed begrijp en u geen instelling heeft om het wachtwoord uit te zetten in de slaapstand. Als u assistentie nodig heeft om dit te doen kunt u natuurlijk altijd even bellen met onze helpdesk. (0900-3300003)

 10. blankDE PAUW

  hallo, ik probeer al een tijdje in te loggen met mijn wachtwoord op mijn laptop, maar geraak niet ingelogd ben heel zeker dat het juiste wachtwoord is
  mvg.

 11. blankFotoflex

  Ik heb toen ik mijn laptop een paar maanden geleden kocht, meteen aanmelden met pincode geactiveerd. Soms ging dat niet meer en stond er ‘aanmeldingsopties’ onder het vak.
  Als ik dat aanklikte kon ik weer terug naar pincode.
  Sinds gisteren is dat niet meer, als ik het nu aanklik kan ik een andere gebruiken aanmelden.
  Bij de accountinstellingen kan ik de pincode wijzigen, maar dat maakt geen verschil bij de aanmelding.

  1. blankWindows Helpdesk Bericht auteur

   Dit is een bekend probleem maar dan vooral bij oudere builds van Windows 10. Wees er zeker van dat u alle updates heeft geïnstalleerd.

   Wat als u zegt bij aanmeldingsopties: ik ben de PIN vergeten en u maakt een nieuwe aan via uw Microsoft account password?

     1. blankFotoflex

      Ik heb dat doorgelezen, maar zonder te weten waardoor de wijziging is ontstaan, zie ik het niet zitten zo diep de computer in te gaan.
      Het gaat er ook om dat ik de optie om met pincode in te loggen niet meer te zien krijg, niet dat ik mijn pin kwijt ben of zo.

     2. blankWindows Helpdesk Bericht auteur

      Ik begrijp u, al vanaf de eerste post. De reden waarom het gebeurd is moeilijk aan te geven. Dat kan veel redenen hebben, update, virus, malware. Software enz. Daar is onmogelijk antwoord op te geven. Mocht u uw probleem opgelost zien dan kunt u altijd even contact opnemen via het helpdesknummer.

     3. blankFotoflex

      En het feit dat het weer in orde is, zojuist bij het opstarten, maakt het alleen maar mysterieuzer!
      Misschien iets te doen met een update?
      Hoe dan ook, zonder pin kun je ook inloggen, dus het was een luxe-probleem.
      Ik hoop dat het nu blijft zoals het is, bedankt voor de hulp!

     4. blankWindows Helpdesk Bericht auteur

      Heeft u misschien nog niet opgestart na de acties. In ieder geval positief voor u dat het weer goed functioneert. Bedankt voor uw terugschakeling en het bedankje. Het wordt absoluut gewaardeerd.

 12. blanksaskia

  Zonder wachtwoord i. nloggen had ik goed voor elkaar, maar nu heb ik het wachtwoord van mijn account veranderd Waar kan ik de instellingen voor het zonder wachtwoord inloggen aanpassen.
  Ik kan alleen vinden om het wachtwoord opnieuw te veranderen en dat wil ik juist niet.

 13. blankFrits

  Ik heb sinds de windows update van eind december ook het probleem dat mijn wachtwoord wordt gevraagd ondanks dat ik dat op ALLE genoemde manieren heb uitgezet.
  Tevens start windows na uitzetten opnieuw op (ongevraagd dus) in de toestand zoals ik die eind dec. heb afgesloten, met ook de windows achtergrond bij opstarten die ik had veranderd in een eigen foto. Hoe kan ik dit herstellen?

 14. blankVic

  zonder wachtwoord inloggen lukt wel, maar vanuit de slaapstand terugkomen vraagt de computer nog steeds om het wachtwoord, hoe moet ik dit laatste verhelpen ?

 15. blankNUC

  Ik probeer nu al urenlang om W10 zodanig in te stellen dat ik niet hoef in te loggen. Dat werkt dus niet. Alles gedaan wat hierboven staat. Maar na het opnieuw inschakelen vd PC krijg ik een melding dat de inloggegevens niet juist zijn. Met het verzoek om het nog eens te proberen. Als ik dat doe dan gaat het wel goed.

 16. blankTon

  Mee eens, ik heb die optie niet in W10. Dus weer: als ik mijn pc opstart, krijg ik een foto en na enter de vraag om een wachtwoord in te vullen. Van die vraag wil ik af. Ik wil geen wachtwoord opgeven. Ik wil meteen aan het werk. Met alle adviezen diemik tot nu toe hierover heb gelezen ben ik geen steek verder gekomen. Ik werk pas met computers sinds Dos……..

 17. blankMarcel

  Jongens jongens jongens waarom is Windows zo enorm waardeloos en moeilijk geworden? Ik zit al dagen te klooien met dat wachtwoord (belachelijk!) en nu ook met updaten dat uren duurt en dan moet ik mijn computer weer uitzetten, omdat ik hem anders niet kan gebruiken. Maar ja dan wordt de update niet geïnstalleerd. Soms start hij ook doodleuk zelf opnieuw op om iets te installeren, wat ik helemaal niet wil. Verdomme ik ben helemaal klaar met deze onvriendelijke Microsoft troep!!! IK WIL EEN ANDER BESTURINGSSYSTEEM!!!

  1. blankEmmy

   Nog iets: Ik lees hierboven ‘Deze truc werkt uiteraard het beste…’
   Hoezo truc? Moet je trucjes toepassen om bij je eigen gegevens te kunnen?
   !@#$%

    1. blankEmmy

     Ga liever in op de kern van de hier geuite kritiek, in plaats van alleen kosmetische aanpassingen!
     Mijn kern is dat Windows 10 mij als een klein kind behandelt, dat je niet alleen kunt laten met computers, omdat het anders gekke dingen doet, zoals de computer in de mond stoppen (dat doet mijn kleindochter, maar ik ben dat stadium toch voorbij). Als ik zonder wachtwoord werk, waardoor mijn computer misschien gehackt wordt, is dat mijn probleem.

     1. blankWindows Helpdesk Bericht auteur

      Hoi Emmy, is dat niet waarmee je hier geholpen wordt? Je kan nu zonder wachtwoord werken. Voor de rest moet je toch echt bij Microsoft zijn. Ik denk dat je in de veronderstelling bent dat je dat bent, maar dat is niet zo.

  2. blankmaya

   Ik ook !!! Na update van W10 vraagt die ineens om een wachtwoord wat hij nooit heeft gehad dus kan ik intypen wat ik wil…ik kom geen stap verder

 18. blankRobin

  Gisteravond is mijn laptop geconfigureerd naar de nieuwste versie van Windows 10. Ik kan nu niet meer op mijn computer, omdat een password wordt gevraagd. Ook een ander password aanmaken via een andere computer werkt niet. Hoe kan ik dit oplossen?

 19. blankP Molema

  Hallo

  Sinds een systeemherstel op mijn laptop is er een oude account teruggezet waardoor ik niet meer in mijn laptop kan komen. Er zit Windows 10 op de laptop en ik moet inloggen via een Gmail account waarvan ik de wachtwoord niet meer weet en ik kan hem ook nergens opnieuw instellen. Nu kan ik totaal niets meer beginnen met mijn laptop. Ik kom niet eens bij het bureaublad of dergelijke zodat ik in het systeem kan. Hoe kan ik dit oplossen?

 20. blankTim Beckmann

  Hallo,

  Ik zit met het volgende probleem; wanneer ik mijn computer opstart krijg ik de accounts te zien die ik op mijn computer heb. Ik moet voor beide accounts een wachtwoord invoeren. Nu zou ik graag willen dat mijn zoon zonder wachtwoord kan inloggen. Ik zelf wil mijn wachtwoord behouden.

  Is dit mogelijk?

 21. blankRobin

  Het gekke is wel, ik heb het vinkje uitstaan maar hij vraagt nog steeds doodleuk om mijn wachtwoord. Kan ik niet gewoon het Microsoft account er uit keilen? Hij zeurt pas om een wachtwoord sinds ik me niets vermoedend aanmeldde bij dat account…

  1. blankWindows Helpdesk Bericht auteur

   Absoluut kunt u dat. u kunt van uw Microsoft account een lokaal account maken. Dit doet u als volgt: start, instellingen, accounts daar kunt u uw account veranderen naar een lokaal account. Succes!

   1. blankTon

    Onzin. Ik heb een lokaal account en moet altijd een wachtwoord invullen na opstarten; eveneens ingestonken na een nonchalante vraag van Windows. Ik baal al maanden! Zoals eerder gezegd: ik computer pas sinds DOS………..

    1. blankWindows Helpdesk Bericht auteur

     Hoi Ton, vervelend. We zijn er nog eens ingedoken voor je en ik denk dat we gevonden hebben waar het fout gaat. In de aanmeldopties moet de optie nooit worden geselecteerd anders zal hij inderdaad nog steeds om het wachtwoord vragen. Dus excuses van onze kant voor de frustratie en hopelijk werkt het nu wel voor je.

 22. blankFrank Goldberg

  Dit werkt prima. Echter, als ik terug wil naar de oude situatie dan kan ik netplwiz.exe niet gebruiken. Er verschijnt een melding dat ik als administrator moet inloggen, maar er worden hiervoor geen mogelijkheden geboden (de JA-knop blijft grijs). Hoe los ik dit op?

 23. blankAngela

  Ik had aldoor dat ik me kon aanmelden met een pincode. Nu moet ik me ineens aldoor aanmelden met mijn wachtwoord? Ik heb dit nergens opnieuw ingesteld en ik kan ook niet vinden hoe dit komt. Ik vind het wel vervelend, want ik vond het veel makkelijker om in te loggen met een pincode ipv met een wachtwoord.. Hoe kan ik dit oplossen?

 24. blankMarcel

  En wat nou als er meerdere gebruikers op een Win10 werken waarvan je bij 1 gebruiker het bestaande wachtwoord (wat per ongeluk is ingevoerd maar wel bekend is) wil wissen? De tweede gebruiker zal een wachtwoord moeten houden (admin)…

  1. blankWindows Helpdesk Bericht auteur

   Hoi Marcel, in het configuratiescherm onder gebruikersaccounts kan je kiezen om zonder wachtwoord in te loggen. Dat doe je vanuit het account waar per ongeluk het wachtwoord is opgezet. Het is wel nodig om dan weer lokaal op de computer in te loggen.

 25. blankKarin

  Ik wil gewoon Géén wachtwoord! Ik ken verschillende mensen die nooit een wachtwoord hoeven in te geven. Waarom kan ik dat niet?? Zeer frustrerend om niet zelf te kunnen kiezen of ik wel of geen wachtwoord wil.

  1. blankJ. Talens Bericht auteur

   Hoi Karin, het is gewoon mogelijk net zoals in andere versies van Windows om zonder wachtwoord in te loggen.Hoe je het doet staat uitgelegd in de tweede alinea.Succes!

   1. blankWindows Helpdesk

    Ja en nu inderdaad. U heeft nog wel een aantal mogelijkheden. Een daarvan is de recoverypartitie terugzetten. Of anders hulp met het verwijderen van het wachtwoord. Maar dat kan altijd nog mocht het niet lukken met de recoverypartitie. U kan natuurlijk ook een schone installatie uitvoeren met een Windows USB, ik neem aan er geen data op de computer staat die bewaard moet blijven omdat het een nieuwe computer voor u is. Dus tal van mogelijkheden. Voor persoonlijke hulp met het verwijderen van uw wachtwoord kunt u altijd bellen met de helpdesk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.