Wachtwoord herstellen

Wachtwoord herstellen? Uw wachtwoord werkt niet meer? Sinds de komst van Windows 10 is het aanmeldproces veranderd ten opzichte van de voorgaande versies zoals Windows 7, Vista of XP. Nu wordt u tijdens de allereerste installatie van uw computer automatisch naar een Microsoft account toe geleidt. Een voordeel hiervan is dat als u zich niet meer kunt aanmelden omdat u uw wachtwoord niet meer weet u het Windows inlog wachtwoord online kunt herstellen. En zo vrij eenvoudig weer toegang krijgt tot uw computer.


Account wachtwoord opnieuw instellen

 

 1. Ga op een computer of telefoon naar Wachtwoord opnieuw instellen.

  wachtwoord herstellen

 2. Microsoft account invoeren

  Voer het Microsoft account in waarvan u het wachtwoord wilt herstellen en klik op volgende om een code te ontvangen.

 3. Identiteitscontrole

  Geef hier op hoe u uw veiligheidscode wilt ontvangen. Dit kan via email of sms afhankelijk van wat u heeft opgegeven bij het aanmaken van het account.

  wachtwoord aanpassen Identiteitscontrole

 4. Verificatie van de SMS of Mail

  Hier vult u de vier cijferige code in die u zojuist heeft ontvangen en klikt u op volgende

  verificatie microsoft wachtwoord

 5. Het nieuwe wachtwoord aanmaken

  De laatste stap is het twee keer invoeren van u nieuwe wachtwoord.

 6. Wachtwoord invoeren

  Nu kunt u als alles goed is gegaan inloggen op de computer met het wachtwoord wat u zojuist heeft aangemaakt. Het is hierbij wel van belang dat de bewuste computer is aangesloten op het Internet. Dit kunt u rechts onderaan via het Internet symbool controleren op uw inlogscherm.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een lokaal account of heeft u misschien Windows 7 of Vista? Kunt u om welke reden dan ook niet meer in uw Windows computer? Wil het ook niet lukken om uw wachtwoord aan te passen, dan heeft u een vervelend probleem. Vooral als het gaat om een computer die u dagelijks gebruikt en belangrijke documenten, afbeeldingen kortom belangrijke informatie en herinneringen bevat. Toch kan de Windows Helpdesk u ook hiermee helpen om snel weer toegang te krijgen tot uw computer. U vindt de informatie op de pagina Windows wachtwoord vergeten.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button