Microsoft Windows 8.1 reclame

18 oktober is de grote dag wanneer je een Windows 8- of Windows RT-apparaat hebt. Op die dag rolt Microsoft namelijk de grote Windows 8.1-update uit. Deze update bevat diverse verbeteringen, waaronder de terugkeer van de Startknop.

startknop-windows81

startknop-windows 8.1

 

Microsoft heeft veel kritiek te verwerken gekregen na de introductie van Windows 8. Zo klaagden gebruikers over het ontbreken van de Startknop en de mogelijkheid om in de desktopinterface op te starten.

Beide kritieken zijn in Windows 8.1 meegenomen, al moeten we het nog steeds doen met een uitgeklede versie van de Startknop. Zo is het alleen mogelijk om tussen desktopinterface en tegels-interface te schakelen met de knop. In onderstaande commercial laat Microsoft de werking van de nieuwe Startknop zien, naast nieuwe personalisatie-mogelijkheden en de multitask-functie.

https://www.youtube.com/watch?v=6QGrv7JbzjU

De Windows 8.1-update die vanaf 18 oktober uitgerold wordt bevat echter nog veel meer verbeteringen en aanpassingen. Zo is het besturingssysteem meer ingericht op bediening middels touch, kun je het beginscherm met tegels eenvoudiger naar eigen wens aanpassen, is het mogelijk direct in de desktopinterface op te starten, worden er nieuwe standaard applicaties geïntroduceerd en is er betere ondersteuning voor hoge resolutie displays. Lees verder voor een compleet overzicht van alle vernieuwingen binnen Windows 8.1.

Eerder deze week liet Microsoft weten ook het maximale aantal apparaten waarop een app geïnstalleerd mag worden uit te breiden. Vanaf 9 oktober mag per account elke app uit de Windows Store op maximaal 81 apparaten geïnstalleerd worden.

bron: TabletsMagazine

Rate this post

2 gedachten over “Microsoft Windows 8.1 reclame”

  1. Help in windows 7 kon ik met Firefox de reklames uit zetten met adblockplus, windows 8 en 8.1 die laatste heb ik, deze bijt Firefox dus wordt niet meer gebruikt maar internet explorer.
    Maar ik wil graag de reclames weer kwijt, waar kan ik dat instellen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.