Computer helpdesk bellen

Bellen met de Windows Helpdesk hoe werkt dat?

In een aantal duidelijke stappen wordt u geholpen met uw computerprobleem of vraag. Bijvoorbeeld bij het verwijderen van uw wachtwoord, een virus of gewoon het opschonen en sneller maken van uw computer. U heeft er absoluut geen technische kennis voor nodig. Het enige wat u hoeft te doen is te bellen en wij helpen u met het oplossen van uw computerprobleem.

computer helpdesk bellen

Computerhulp in België?

Geen probleem ook in België kunt u met de computer helpdesk bellen en geholpen worden met uw computerproblemen. Ons Belgische helpdesknummer is 0907 – 401859911

Computerhulp in het buitenland

Computerhulp nodig in een ander gedeelte van de wereld? U bent op vakantie en uw computer vertoont problemen? Of u verblijft permanent in het buitenland en u wilt graag hulp van een Nederlandse computer expert? Geen punt, de Windows Helpdesk heeft klanten over de hele wereld. Amerika, Duitsland, Frankrijk, de Nederlandse Antillen, Spanje, om maar een paar landen te noemen het is geen geen enkel probleem waar u in de wereld ook vandaan belt.

Hoe werkt computerhulp in het buitenland

Precies hetzelfde als de “gewone” computerhulp. ook de prijzen zijn hetzelfde als ons gewone helpdesknummer. 45 euro per uur. Het enige verschil is dat u vooraf betaald. Onze ervaring is dat dit het makkelijkst gaat via Paypal. Voor meer informatie of een afspraak belt u met: +31 (0)517 789 198 of u stuurt een mailtje naar info@windows-helpdesk.nl

De openingstijden

Maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 24.00

Zondag van 10.00 tot 24.00.

Wij staan voor u klaar met ervaren gecertificeerde helpdesk medewerkers om een oplossing te vinden voor uw computerprobleem. Nog niet overtuigd? U vindt uitgebreide informatie over computerhulp op afstand op de startpagina van de website.

Computer helpdesk bellen
3.5 (70%) 8 votes

15 gedachten over “Computer helpdesk bellen

 1. Jeu Smeets

  Ik heb al geruime tijd windows 10. Maar na elke update werkt er weer iets niet. Nu werkt mijn Cd speler niet meer, én mijn scanner niet meer. Ik kan de scanner niet opnieuw installeren omdat de cd speler het niet doet. Wat nu?

  Reageren
 2. joyce

  Opeens is mijn bureaublad zwart na het opstarten. Terwijl ik een thema actief heb. Als ik mijn laptop dicht heb en open doe dan zie je heel even de achtergrondfoto en daarna is het een zwarte achtergrond.

  Kan iemand me vertellen wat ik moet doen. Of herkend dit probleem. Het is gekomen sinds de update naar 10.

  Reageren
 3. egbert van den hoek

  Ik kan niet meer bankieren vanwege rotzooi qwa spam die dat tegen houd wie heeft er raad voor mij om dit op te lossen??? Groetjes Egbert.

  Reageren
  1. J. Talens

   Egbert,

   Ja je moet je computer schoonmaken. En onderhouden het is net een auto. Updates netjes binnenhalen enz. Maar eerst moet je beginnen met schoonmaken. Je vindt wel een uitleg op de site. En anders bellen en dan maken wij hem voor je schoon.

   Reageren
 4. Pingback: Website blokkeren via het hostbestand - Windows Helpdesk

 5. Pingback: Unchecky voorkom installatie van ongewenste software

 6. Pingback: Windows Update | Windows Helpdesk

 7. Pingback: 8 tips voor het verbeteren van uw draadloze signaal | Windows Helpdesk

 8. Pingback: Wachtwoord vergeten | Windows Helpdesk

 9. Pingback: Tips en trucs Windows 8.1 | Windows Helpdesk

 10. Pingback: Zwart computer scherm na opstarten | Windows Helpdesk

Geef een reactie