Computer helpdesk bellen

Bellen met de Windows Helpdesk hoe werkt dat?

In een aantal duidelijke stappen wordt u geholpen met uw vraag of computerprobleem. Bijvoorbeeld bij het verwijderen van uw Windows wachtwoord, het instellen van uw mail, een virus of gewoon het opschonen en sneller maken van uw computer. U heeft er absoluut geen technische kennis voor nodig. Het enige wat u hoeft te doen is de telefoon op te pakken te bellen en wij helpen u vervolgens met het oplossen van uw computerprobleem.

computer helpdesk bellen

Computerhulp in België?

Geen probleem, ook in België kunt u met de computer helpdesk bellen en geholpen worden met uw computerproblemen. Dit gaat net even wat anders omdat het helaas niet mogelijk is voor onze Belgische klanten om met het Nederlandse helpdesknummer te bellen. Maar dat betekent dus niet dat u niet geholpen kunt worden.

Computerhulp in het buitenland

Computerhulp nodig in een ander gedeelte van de wereld? U bent op vakantie en uw computer vertoont problemen? Of u verblijft permanent in het buitenland en u wilt graag hulp van een Nederlandse computer expert? Geen punt, de Windows Helpdesk heeft klanten over de hele wereld. Amerika, Duitsland, Frankrijk, de Nederlandse Antillen, Spanje, om maar een paar landen te noemen het is geen geen enkel probleem waar u in de wereld ook vandaan belt.

Hoe werkt computerhulp in het buitenland

Precies hetzelfde als de “gewone” computerhulp. ook de prijzen zijn hetzelfde als ons gewone helpdesknummer. 45 euro per uur. Het enige verschil is dat u vooraf betaald. Onze ervaring is dat dit het makkelijkst gaat via Paypal. Voor meer informatie of een afspraak belt u met: +31 (0)517 789 198 of u stuurt een mailtje naar de Windows Helpdesk

De openingstijden

Maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 24.00

Zondag van 10.00 tot 24.00.

Wij staan voor u klaar met ervaren gecertificeerde helpdesk medewerkers om een oplossing te vinden voor uw computerprobleem. Nog niet overtuigd? U vindt uitgebreide informatie over computerhulp op afstand op de startpagina van de website.

4.7/5 - (43 stemmen)

32 gedachten over “Computer helpdesk bellen”

 1. Er is een probleem met het netwerkcentrum, waardoor linken niet kunnen worden geopend.
  De melding is netwerkwijziging gedetecteerd.
  Verder is de computer heel traag en google chrome werkt deels wel, deels niet.
  Hoe op te lossen?

  • Beste Bosma, poeh dat is niet te zeggen daarvoor is er te weinig info. Kan van alles zijn Virus, malware, fout in software. Ik denk dat u toch even moet bellen dan kunnen wij via hulp op afstand kijken wat er mis is en u een goed advies geven. Het verstandigste is om voor dat u belt vast teamviewer uit te voeren. Aan de rechterkant op de site vindt u een knop met klik hier voor computerhulp.Als u het ID en wachtwoord heeft even bellen.

 2. Na update problemen met pc. Vervolgens naar een herstelpunt gegaan en deze liep na een tijdje vast. Opstarten lukt niet en via 3x fout opstarten kom ik in het herstelmenu. Mijn wachtwoord voor de administrator doet het niet en nu kan ik niets meer. Ik heb alle gegevens wel van mijn pc: serienr enz. Hoe kom ik weer in mijn account?

 3. Hoe kan ik de helpdesk bellen vanuit België?

  Ik krijg al een tijd mij desktop niet opgestart.
  Hij start op in het begin en ik krijg Asus beeld
  Nadien komt het laad balkje van van Microsoft corporation erop en die blijft heel de tijd laden.

  Als ik lang genoeg wacht, dan komt er enkel een zwart scherm en soms zie ik een witte muis symbool erop komen. Maar geen scherm tot wachtwoord.

  Ik heb al paar dingen gelezen hier maar nieks werkt er.

  Is wel een windows Vista

  • Hoi Dennis, Ik zou eerst proberen om de laptop op te starten in de veilige modus. Maar voor dat je dat probeert, haal de accu uit de laptop druk dan minimaal twee keer twintig seconden de power knop in en blijf hem vasthouden. Dan de accu weer terugplaatsen, opstarten en de f8 toets repeterend indrukken totdat de veilige modus start.

   • Ik heb problemen met het geluid op mijn laptop, wanner ik tussen de audio apparaten kijk zegt het dat er geen zijn geinstalleerd en wanneer ik in m’n instellingen tussen “Besturing voor geluid, video en spelletjes” kijk dan zegt het “IDT High Definition Audio CODEC” en “NVIDIA High Definition Audio” voor beide heb ik al geprobeerd ze te herinstaleren en dat werkte niet, ook de bestanden bijwerken hielp niet. Kunnen jullie mij helpen dit probleem op te lossen? Ik heb Windows 7 trouwens

 4. Ik heb een Lenovo laptop ideapad 500S. Sinds gisteren kan ik ineens geen internetverbinding meer maken. Als ik op network & Internet settings klik staat er: change settings, such as making a connection metered. Ik heb inmiddels alles al geprobeerd en zelfs de Troubleshooter kan het probleem niet identificeren…

 5. Mijn dochter heeft een lenovo laptotp.
  Bij het op starten krijg je het logo en na een paar seconde de melding dat hij error windows10 niet vind.
  Als je dan ok drukt om het opnieuw op te starten blijft hij dat probleem geven.

  Hoe kan ik dit oplossen ?

  • Hoi Delly,

   Welkom bij de Windows Helpdesk, het lijkt erop dat de computer de harde schijf niet ziet.Dat kan verschillende oorzaken hebben. Wat ik in eerste instantie even zou proberen is in de bios kijken of de schijf nog herkend wordt en vervolgens de default waardes eens terug te zetten. Kan ook zoiets zijn dat er staat zoiets als load setup defaults. Dat is een beetje afhankelijk per computer. Als je hulp nodig hebt dan kan je bellen en dan helpen we je graag. Hier vindt je een artikel hoe je in de bios kan komen: Bios activeren

   Succes!

 6. Hallo Helpdesk,
  Ik heb een samsung laptop (2011) die niet op windows 10 wil.
  Ik heb een nieuwe schijf gekocht en met de system recovery media, windows 7 home premium, geïnstalleerd.
  Het werkt prima, alleen ik wordt gevraagd om mijn windows 7 te activeren.
  Dit lukt niet met de codes die ik heb van deze computer.
  Deze codes zijn al geactiveerd in 2011.
  Hoe nu verder ?
  Mv groet tobias

 7. ten einde raad, na upgrade windows 10 geen geluid meer een monteur van DRIVER WHIZ,heeft 3 uur gewerkt aan dit probleem div. stuurapparaten heeft hy geinstaleerd, kosten 110 euro, volgens hem ligt het euvel aan de hard disk, kunt u my vertellen wat ik moet doen.by voorbaat dank c.coomans spanje.

  • Hoi Carlo, 110 euro… Dat vind ik belachelijk en het is nog niet eens opgelost. Als het geluid niet werkt kan het niet aan de harddisk liggen dat is een kul verhaal. Als je wilt zouden wij wel even voor u kunnen kijken. Dat kan heel goed op afstand wij helpen vaker mensen in het buitenland. Als u reageert op dit mailtje dan neem ik wel contact met u op.

 8. Na de nieuwe windows 10 update is mijn computer enorm traag geworden en kost het zeker meer dan een uur voordat deze is opgestart, terwijl dit hiervoor binnen de 2 minuten was. Ik heb systeemherstel meerdere keren geprobeerd, maar krijg een foutmelding:

  Systeemherstel is niet voltooid. De systeembestanden en instellingen van de computer zijn niet gewijzigd.

  details:
  systeemherstel is mislukt bij het terugzetten van de map vanaf herstelpunt.
  bron: AppxStaging
  Doel: %ProgramFiles%\WindowsApps
  Er is tijdens Systeemherstel een onbekende fout opgetreden. (0x80070091)

  Hoe kan ik dit weer goed krijgen?

 9. Ik heb al geruime tijd windows 10. Maar na elke update werkt er weer iets niet. Nu werkt mijn Cd speler niet meer, én mijn scanner niet meer. Ik kan de scanner niet opnieuw installeren omdat de cd speler het niet doet. Wat nu?

 10. Opeens is mijn bureaublad zwart na het opstarten. Terwijl ik een thema actief heb. Als ik mijn laptop dicht heb en open doe dan zie je heel even de achtergrondfoto en daarna is het een zwarte achtergrond.

  Kan iemand me vertellen wat ik moet doen. Of herkend dit probleem. Het is gekomen sinds de update naar 10.

  • Egbert,

   Ja je moet je computer schoonmaken. En onderhouden het is net een auto. Updates netjes binnenhalen enz. Maar eerst moet je beginnen met schoonmaken. Je vindt wel een uitleg op de site. En anders bellen en dan maken wij hem voor je schoon.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.