Direct naar het bureaublad opstarten

Windows 8.1 direct naar het bureaublad opstarten

Direct naar het bureaublad opstarten

Direct naar het bureaublad opstarten. In Windows 8 kon het nog niet, tenminste niet in de uiteindelijke versie van Windows 8. In de eerste preview versies was de optie nog wel aanwezig maar werd vreemd genoeg later weggelaten. Microsoft luistert naar zijn klanten en in Windows 8.1 kwam de optie om op te starten naar het bureaublad (zonder de hulp van een externe software) weer terug, De optie staat standaard uitgeschakeld. Hoe u direct na het opstarten van uw Windows 8.1 op uw bureaublad terecht komt leert u in de volgende alinea’s:

Bent u op zoek naar een manier om zonder naam of code in te loggen bij Windows? Dan moet u op de pagina zonder wachtwoord direct naar uw bureaublad zijn.

Eigenschappen van de Taakbalk

Wij gaan er van uit dat u Windows 8.1 heeft opgestart en met de muisaanwijzer op bureaublad staat. 1. Ga met de muisaanwijzer op de taakbalk onderin uw scherm staan en klik met uw rechtermuisknop. 2. Selecteer en klik op eigenschappen. 3. In het scherm “Eigenschappen van de taakbalk” klikt u op het tabblad “Navigatie”

Eigenschappen taakbalk Windows 8.1

Eigenschappen taakbalk Windows 8.1

4. Vink vervolgens in de alinea “Startscherm” de eerste optie aan: Wanneer ik mij aanmeld of alle apps op een scherm sluit, naar het bureaublad gaan in plaats van naar start. De volgende keer dat u de computer opstart of opnieuw aanmeld zal in plaats van het startscherm van Windows 8.1 het bureaublad opstarten.

4/5 - (7 stemmen)
Deel met je vrienden 👍
onpost_follow
Tweet
blank
Share
submit to reddit

8 gedachten over “Direct naar het bureaublad opstarten

  1. blankarianne

    ik kan niet in mijn pc kmen na een email verstuurd te hebben met outlook 2013 ik heb nu een week window 10 erop zitten eerst window 7 nu moet ik inloggen met wachtwoord en ik heb geen wachtwoord wat nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.