Wordpad na bijna 30 jaar einde aangekondigd

Wordpad wie kent het niet. Het semi Microsoft Office programma wat altijd standaard de Word bestanden overnam als je Word nog niet op je computer geinstalleerd had. Microsoft heeft onlangs besloten om Wordpad niet langer meer te updaten en uit de toekomstige versies van WIndows te verwijderen. Het einde van dit Wordpad is nabij.

Wordpad zal niet langer updates krijgen en is binnenkort niet meer in de toekomstige Windows versies te vinden. Na bijna dertig jaar valt het doek voor het programma. Microsoft had verder niet veel te zeggen over het naderende pensioen voor deze reliek uit het Windows 95 tijdperk. Het gaf als advies aan ons mee dat Word gebruikt kan worden voor uitgebreide rijke tekst en documenten zoals .doc en .rtf. Voor eenvoudige tekst word er verwezen naar kladblok.

Het einde van Wordpad

Updaten naar het Officepakket zonder abonnement

Het is nu de tijd om te updaten naar Office. U denkt waarschijnlijk: Wordpad was gratis en Office kost een hoop geld en je zit meteen vast aan een abbonement. Allebei waar was het niet dat wij momenteel Office verkopen zonder dat abonnement. Dus eenmalig betalen en u heeft het complete officepakket voor altijd op uw computer. Meer informatie vindt u op de volgende pagina: Office kopen

5/5 - (1 stemmen)
Deel met je vrienden šŸ‘
onpost_follow
Tweet
blank
Share
submit to reddit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.