Einddatum Windows 10: 14 oktober 2025

Houdt Windows 10 op te bestaan

Windows 10 versie 21H2 was de laatste grote update voor het populaire besturingssysteem. Maar de veiligheidsupdates van Windows 10 stoppen op oktober 2025. Dan stopt Microsoft pas met de ondersteuning van Windows 10.

Geschatte leestijd: 2 minuten

Windows 10 geen updates meer?

Windows 10 home of Pro is sinds januari niet meer te koop bij microsoft. Microsoft is gestopt met de verkoop en ontwikkeling van Windows 10 en richt het vizier meer en meer op Windows 11. Maar voor dat het zover is zal Windows 10 nog steeds volledig worden ondersteund en tot eind 2025 regelmatig updates zal blijven ontvangen om de veiligheid en stabiliteit van het systeem te garanderen.

Windows 10 kopen USB

Windows 10 kopen

Windows 10 is dus nog steeds een goed keuze voor uw oudere laptop of zelfgebouwde computer. Bent u ook een gebruiker die op zoek is naar minder controle en een standaard lokaal account? Dan is een Windows 10 home of Pro the way to go. Gelukkig zijn deze licenties met USB nog wel te koop bij de Windows Helpdesk. Zowel Windows 10 Professional als Windows 10 Home zijn op dit moment beschikbaar als interessante aanbieding.

Overstappen naar Windows 11

Voor gebruikers die willen overstappen naar Windows 11, is het belangrijk om de systeemvereisten te controleren en de juiste versie te kiezen. Maar ook deze versie van het besturingsysteem van Microsoft is de licentie met USB te krijgen via de Windows Helpdesk inclusief Windows 11 hulp bij installatie.

5/5 - (1 stemmen)
Deel met je vrienden šŸ‘
onpost_follow
Tweet
blank
Share
submit to reddit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.