De verschillen tussen Office-pakketten

Office de verschillen

Office is de verzamelnaam van een collectie apps die samen allemaal een officepakket heten. De bekendste hiervan is het Officepakket van Microsoft met daarin Apps zoals Word, Excel, Outlook en Powerpoint. Maar ook daar zitten weer verschillen in. Als gratis alternatief zijn er de Officepakketten van bijvoorbeeld Free Office, Libreoffice en OpenOffice deze software heeft “grotendeels” dezelfde functies en zijn gemaakt met de MS Office programma’s in gedachten.

In dit artikel behandelen we de voordelen en eventuele nadelen van de benoemde Office-pakketten met ieder zijn eigen unieke kenmerken. Verder vindt u op deze pagina de linkjes vanwaar u de Office kunt kopen, downloaden of meer informatie kunt vinden over het specifieke pakket.

Microsoft 365

Microsoft 365 is het meest bekende office pakket. U heeft er vast wel eens van gehoord of misschien staat u op het punt om het aan te schaffen. Maar voor dat u tot de koop overgaat willen wij u wijzen op de belangrijkste verschillen tussen de diverse pakketten van Office zelf. Office 365 is helemaal overgegaan op een abbonementsvorm. U kunt er alleen nog maar gebruik van maken via een abonnementsmodel. U betaald maandelijks of jaarlijks een vast bedrag om Word, Outlook en Excel te kunnen gebruiken.

  • Bevat: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access, OneDrive, SharePoint, Teams en meer.
  • Onderscheidende kenmerken: cloudgebaseerde opslag en samenwerkingstools, regelmatige updates en nieuwe functies.
  • Abonnementsprijs: De prijs varieert afhankelijk van het abonnementstype en het aantal gebruikers. Meer informatie is te vinden op de Microsoft Office 365-website.

Microsoft Office 2021

En dan Office 2021. Ook van Microsoft en geen visueel verschil met Office 365. Ook de werking van beide office pakketten is gelijk. Het enige echte verschil is dat u bij 365 meer ruimte krijgt in de cloud. Uw Onedrive ruimte wordt groter. Standaard is dit 5 gigabyte voor iedereen (gratis) bij Office 365 krijgt u 100 GB ruimte om uw foto’s en documenten op de slaan in de cloud.

office zonder abonnement

Microsoft Office 2021 is de nieuwste eenmalige aankoopversie van het Office-pakket, zonder abonnement.

  • Bevat: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access.
  • Kenmerken: lokale installatie, automatische veiligheidsupdates, offline gebruik.
  • Aankoopprijs: Op dit moment bij de Windows Helpdesk uitermate goedkoop. Echter de prijs varieert afhankelijk van het jaargetijde. Meer informatie en aankoopopties zijn beschikbaar op de volgende pagina: Office kopen zonder abonnement

5/5 - (1 stemmen)
Deel met je vrienden šŸ‘
onpost_follow
Tweet
blank
Share
submit to reddit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.