Wie en wat zit er op mijn draadloze netwerk?

Wireless Network Watcher downloaden

Wireless Network Watcher downloaden

U heeft een draadloos netwerk en u heeft het idee dat er iemand op zit die er niet op hoort. Of uw wilt om problemen te voorkomen gewoon graag weten en controleren welke apparaten er op uw draadloze netwerk zijn aangesloten. In Windows is dat niet zomaar even 1, 2, 3 te zien. Het kan inderdaad met speciale commando’s in de CMD prompt maar het wordt ons wel heel makkelijk gemaakt met de software Wireless Network Watcher.

Draadloos netwerk bekijken

Natuurlijk is ons netwerk als het goed is beveiligd tegen indringers. Maar heeft u toch het idee dat er iemand gratis meelift op uw draadloze netwerk dan is die persoon vanaf nu zo te achterhalen. Op zich kunt u ook denken nou het maakt me eigenljk niet zoveel uit, maar het illegaal meeliften gaat ten koste van uw bandbreedte en dus snelheid van het netwerk, En daarbij bestaat ook nog de mogelijkheid dat uw netwerk gebruikt wordt voor bezigheden die het daglicht niet kunnen verdragen, En vergis u niet, de politie staat bij u aan de deur. U bent verantwoordelijk voor uw eigen netwerk.

Wireless Network Watcher downloaden als direct te installeren exe

Wireless Network Watcher downloaden als ingepakt .zip bestand

Zodra u het bestand uitgepakt en aansluitend geinstalleerd heeft dan kan er direct begonnen worden met de controle van uw draadloze netwerk, Het is namelijk eenvoudig en overzichtelijk samengesteld. U ziet in een handig overzicht welke gebruikers en met welke apparatuur ze verbonden zijn.

 

Audio waarschuwing

WWN is ook zo in te stellen dat het op de achtergrond actief blijft. Rechtsonder in het systeemvak blijft het programma dan zichtbaar via een pictogram. De software laat u weten via een eventueel aan te passen audio geluid, wanneer er een nieuw apparaat op het netwerk gedetecteerd wordt en actief is.

Een pluspunt voor de nederlandse gebruikers is dat de software ook in het Nederlands beschikbaar is. Een nederlands taalpakket download u eenvoudig van de site. Dit pakket pakt u uit in de Nirsoft folder op uw computer. Met als resultaat dat het programma Wireless Network Watcher na een herstart nog Nederlands is ook.

4/5 - (4 stemmen)
Deel met je vrienden 👍
onpost_follow
Tweet
blank
Share
submit to reddit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.