Windows 7 gebruiker? U bent onveilig bezig.

Het is zover vanaf volgende week is uw Windows 7 computer niet meer veilig. Er komen geen veiligheidsupdates meer uit. Microsoft stopt de ondersteuning voor Windows 7. Het is nu echt tijd om over te stappen. Daarmee bedoelen wij niet de aanschaf van een nieuwe computer. Draait uw pc nu op Windows 7? Dan kan hij in 99 procent van de gevallen ook Windows 10 aan.

Aftellen einde ondersteuning Windows 7

Dagen Uren Minuten Seconden

Wat gebeurt er als ik toch Windows 7 blijf gebruiken

Windows 7 zal niet plotseling stoppen of niet meer opstarten op 14 januari 2020. Alle programma’s blijven gewoon werken alleen er komen geen updates meer uit. De updates zijn extreem belangrijk en zorgen er onder andere voor dat uw computer goed blijft functioneren maar vooral ook veilig blijft om te gebruiken. Constant wordt er gewerkt aan deze veiligheid want de hackers met slechte bedoelingen zitten echt niet stil. Het ligt dan ook in de lijn der verwachtingen dat hackers de software al klaar hebben en wachten tot het zover is. Zodat de aanval op uw computer direct kan starten op 14 januari. Er wordt immers door Microsoft toch geen actie meer ondernomen om gevonden gaten te dichten.

Maar ik heb een dure virusscanner

Helaas dit gaat u niet helpen. Er komen geen updates meer binnen om gaten te dichten in het systeem. Virusscanners zijn hier niet voor bedoelt en kunnen helaas niets uitvoeren.

Dringen advies ga over naar Windows 10!

Windows 7 upgradenDe Nederlandse consumentenbond raadt aan om na 12 januari geen gebruik meer te maken van Windows 7. Vooral niet als het om gevoelige informatie gaat of als u uw financiën regelt op de computer. Het Center voor Cybersecurity België (CCB) en de site Test Aankoop waarschuwen de Belgische gebruikers: wie nog met Windows 7 werkt, stopt daar best zo snel mogelijk mee. Want de weg ligt nu wijdt open voor hackers. Het is gewoonweg niet verantwoord en kan zorgen voor grote problemen met uw data

Dag Windows 7,  hallo Windows 10!

Afscheid nemen valt zwaar. Windows 7 is toch een heel fijn besturingssysteem geweest voor de meeste onder ons. Maar aan alles komt een eind en vernieuwing is goed. Met Windows 10 kunnen we weer wat jaartjes vooruit en het is inmiddels een volwassen Windows geworden geheel zonder kinderziektes. U zult er blij mee zijn. En het installeren is een fluitje van een cent. 

trustpilot beoordeling

Had Windows 10 in het begin nog wat strubbelingen en moest het vertrouwen winnen daar is tegenwoordig niets meer van te merken. Zo had wereldwijd in 2018 meer dan een kwart van de mensen nog Windows 7 geïnstalleerd. Dit is op het moment van schrijven teruggebracht tot onder de 15 procent. Meer dan 900 miljoen mensen maken momenteel gebruik van Windows 10. 

Mega Aanbieding Windows 10 en Office 2019

Rate this post
Deel met je vrienden 👍
onpost_follow
Tweet
blank
Share
submit to reddit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.