Melding: Einde ondersteuning Windows 10

Windows upgraden

Heeft u ook de melding gekregen dat Microsoft dringend advies geeft om over te stappen naar Windows 11? Einde ondersteuning, tijd om over te stappen etc etc. Geen zorgen. Ook dit is ook weer een van Microsofts agressieve harde lijn boodschappen om zoveel mogelijk mensen over te laten stappen naar Windows 11 of u een nieuwe computer te laten kopen.

Geen updates meer?

Het probeert je te beinvloeden door aan te geven dat de computer binnenkort geen veiligheids updates meer krijgt. En dat de computer daardoor meer gevoelig wordt voor virussen en malware. Het is gewoon niet waar. Het is niet anders als scareware, uw Windows 10 computer krijgt minimaal nog tot eind 2025 veiligheidsupdates en hoogst waarschijnlijk tot ver na 2025 ook nog.

Windows 10 en Updates na 2025

Er zijn gewoonweg nog teveel computer die nog prima werken alleen niet uitgerust zijn met de tpm chip. Deze chip is de reden dat veel Windows 10 computers niet kunnen werken met Windows 11. De feiten zijn echter is dat uw Windows 10 computer nog prima functioneert. En ook netjes beveiligd is met viruscanner en updates. Waarom moet u dan een nieuwe computer kopen? Reden daarom is Microsoft ook bezig met het bedenken van een abbonement systeem voor computers met Windows 10 na 2025. Meer leest u hierover op: Windows 10 updates na 2025

5/5 - (1 stemmen)

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.