Computerhulp

Iedereen heeft van tijd tot tijd wel eens hulp nodig met zijn computer. Misschien heeft u net niet de technische vaardigheid die u nodig heeft om het computerprobleem op te lossen. Of misschien heeft u schoon genoeg van het probleem en wilt u nu wel eens geholpen worden. De Windows Computerhelpdesk heeft juist voor deze ogenblikken computerhulp op afstand in het leven geroepen.

U hoeft niet met uw computer naar de winkel, en u hoeft niet meer uw familie of vrienden lastig te vallen met uw computer vragen. Vanaf nu kunt u een Microsoft helpdesk kunnen bellen. Snel hulp met uw computerprobleem. Via de telefoon wordt u geholpen door een erkende computer techneut.

Wie zijn die techneuten? Dat zijn mensen die al jaren in het vak zitten en met passie gekozen hebben voor dit mooie beroep. En we realiseren ons dat deze moderne manier van computerhulp best wel eng kan zijn, maar onze jarenlange reputatie is uw garantie.

Eenmaal kennis gemaakt met de Windows helpdeskmedewerker en er is niks engs meer aan. Gewoon de telefoon oppakken en bellen met de nummer 1 Windows Helpdesk van Nederland die binnenkort alweer zijn 12 jarig bestaan viert.

Computerhulp op afstand hoe werkt het?

De verbinding, het contact met de computerreparateur en betaling gaat via de telefoonrekening. De computerhulp zelf gaat via zeer veilige software. Van onze helpdesk computer naar uw eigen computer. Het programma wat wij hiervoor gebruiken heet Teamviewer.

Dit programma maakt het mogelijk om, uiteraard niet zonder uw toestemming, verbinding te maken met uw bureaublad. Net alsof de medewerker bij u thuis achter de computer zit kunt u nu ook meekijken, vragen, en dus nog wat leren ook. Als u tenminste interesse heeft. Niets  is verplicht natuurlijk.

computerhulpZodra u op de afbeelding rechtsboven op de site  “computerhulp op afstand starten” klikt. En vervolgens kiest voor uitvoeren, dan opent, na een aantal handelingen waarbij de helpdeskmedewerker zonodig ondersteuning kan bieden, het programma Teamviewer. Zichtbaar op een schermpje zijn nu het ID en een wachtwoord te zien. Zoals u hier op het voorbeeld ziet. Deze geeft u mondeling door aan de helpdesk medewerker en de computerhulp kan via een streng beveiligde verbinding beginnen.

Teamviewer, is het wel veilig?

iso 9001 certificeringNog even over Teamviewer. Het programma wordt wereldwijd gebruikt door diverse banken, grote ondernemingen en regeringsinstanties juist omdat het zo uitermate veilig en betrouwbaar is. Het is als enige remote control software in bezit van een kwaliteitsmanagementsysteem overeenkomstig ISO 9001, en diverse andere veiligheidscertificeringen. O.a. door het Duitse FIDUCIA IT AG (de grootste IT service operator van datacentra in Duitsland voor ca. 800 Duitse banken)  Wilt u meer weten dan kunt uitgebreid lezen over Teamviewer op de volgende site: Teamviewer software.

Openingstijden Windows Helpdesk

  • Maandag tot en met zaterdag geopend van: 08.00 tot 23.00 uur.
  • Zondag geopend geopend van: 10.00 tot 22.00 uur.
5/5 - (1 stemmen)
Deel met je vrienden šŸ‘
onpost_follow
Tweet
blank
Share
submit to reddit

2 gedachten over “Computerhulp

  1. blankAmina

    Hi, ik heb de windows 7 maar kan jammer genoeg de taal niet veranderen naar nederlands kan iemand mij dat misschien stap voor stap uitleggen hoe en wat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.