Politievirus verwijderen

Computer is vergrendeld en nu

Uw computer is vergrendeld en u kunt er niet meer in. Heel vervelend. Komt altijd op een verkeerd moment. Maar het virus is op uw pc gekomen dus er moet ook een manier zijn om het eraf te halen. Wij hebben een aantal sites voor u verzameld die in goede tutorials beschrijven hoe u stap voor stap van het virus af kunt komen.

Computeridee: Politievirus verwijderen
Panda antivirus blog – Verwijder het politievirus
Compucated.be –  Politievirus (Ukash) verwijderen

Of een video:

Buma stemra of Politie VIRUS remove/verwijderen
Hoe verwijdert u het politievirus
Buma Stemra virus verwijderen

Hulp met het verwijderen politievirus

U heeft geprobeerd de malware te verwijderen, maar het lukt u niet. Of loopt u liever geen risico en wilt u het politievirus laten verwijderen en tevens uw computer uitgebreid laten controleren door een gecertificeerde professional op hackers, virussen en malware. Zodat u uw computer weer veilig en zonder wantrouwend vreemd gevoel kunt gebruiken. Gaat dit op voor u? Dan heeft u vast liever hulp met het verwijderen van het politievirus. Dit kan op een eenvoudige manier via Computerhulp op afstand.

Is het virus uiteindelijk verwijderd houdt u dan aan de tien vuistregels voor veilig Internetten.

Hoe werkt computerhulp op afstand?

U neemt telefonisch contact op met de Windows Helpdesk. En wij helpen u om het virus van uw computer te verwijderen. Dagelijks helpen wij tientallen mensen met dit probleem. Het verwijderen duurt gemiddeld genomen 20 minuten. Aanzienlijk goedkoper en vele malen sneller dan uw computer weg te brengen naar de computer winkel om hem daar te laten maken. Want kiest u voor wegbrengen, dan bent u uw computer gegarandeerd dagen kwijt. Daarentegen, als wij u helpen kunt u snel weer verder met uw werk op een virus vrije computer.

En zoals eerder aangegeven, mocht het wenselijk zijn, dan controleren en repareren wij aansluitend na het verwijderen van het politievirus uw trage computer. Zodat deze weer goed functioneert, en lekker snel is. En belangrijk, weer goed beveiligd en in het bezit van alle recente updates. Zowel van alle hardware als van alle software in uw computer, zodat het politievirus en andere malware u niet nog eens overkomt.

U kunt de Windows Helpdesk bereiken onder nummer 0900 3300003, 90 cent p/m

4.5/5 - (8 stemmen)

166 gedachten over “Politievirus verwijderen

 1. André Tiepel

  Ik zit met hetzelfde probleem. Sinds gisteren het beruchte “politievirus” op mijn Samsung TAB 2 10.1.
  Heb al een aantal keren geprobeerd door met de aan/uit knop lang vasthouden en dan krijg ik een robot in beeld met een aantal opties. Dan laat ik de tablet weer resetten. Maar bij het inloggen heel even de apps in beeld en direct daarna weer die tekst in beeld waar ik mij gisteren een ongeluk van schrok. Ik las op Internet dat je op een andere PC allerlei applicaties kan downloaden op een USB-stick en die dan op de besmette tablet kan zetten. Maar deze tablet heeft geen ingang voor USB.

 2. blankDave

  Hallo ik heb sinds kort het Interpol virus op mijn samsung note 2
  Telefoon doet niks meer alleen in veilige modus
  Hoe krijg ik dat virus eraf?
  Gr. Dave

 3. blankhenk

  politievirus ?? op laptop
  vanmorgen plots via internet explorer melding dat mijn laptop geblokkeerd is . Heb standaard een extra scherm aangesloten op mijn laptop waar ik gewoon google chrome via het bureaublad kon openen en deze functioneerde ook gewoon . waarna ik hitman pro een scan heb laten uitvoeren , deze heeft niks gevonden . kan ik er nu vanuit gaan dat het politievirus niet meer aanwezig is op mijn laptop ? Laptop op een gegeven moment uitgeschakeld en weer ingeschakeld en ook via internet explorer kom ik gewoon op internet .

 4. blankRob Bellaart

  misschien een kleine tip.Woonachtig in Spanje kreeg ik natuurlijk dat fijne politiebericht. Op internet gezocht alle mogelijke programma. Alles geprobeerd maar eenmaal naar een website en daar was het weer.Volgens de geleerden heb je dan een virus in je PC…Ten einde raad naar mijn internetprovider gebeld en hetzelfde verhaal (Virus), maar er was een slimme jongen die zei “even wachten”. Heeft op afstand mijn wifi modem bekeken en er iets raars!!?? gevonden.
  Modem gereset op afstand en wat denk je; Nooit meer het politiebericht terug gezien.
  Misschien heb je er wat aan.

 5. blankMaaike

  Hoi Jan 🙂

  Heb ik het politievirus?

  Vandaag kreeg ik melding van het politievirus. Heb niets betaald en computer meteen afgesloten (dit kon dus nog, computer was niet helemaal geblokkeerd ofzo). Toen heb ik na wat googlen MalwareBytes’ Anti-Malware gedwonload, en een scan uitgevoerd. De scan gaf 0 resultaten, er was niets gevonden. Betekent dit dat ik het virus niet heb?
  Ik durf nu ook absoluut niet meer te internetbankieren of iets, dus zou heel fijn zijn als ik wat meer duidelijkheid krijg.

  Alvast bedankt!

  1. blankJ. Talens Bericht auteur

   Hoi Maaike,
   Waarschijnlijk heb jij het “virus” gehad als webpagina. Het lijkt dan net of je het politievirus hebt maar er wordt een webpagina geladen zodat het lijkt of je computer het virus heeft. Even opnieuw opstarten en voor de zekerheid malwarebytes laten draaien. Je hebt het dus goed gedaan en je kunt je computer gewoon gebruiken voor Internet bankieren. Let er wel op dat je zorgt draagt voor je (windows) en programma updates en een goede virusscanner hebt. Een goed programma om je software te controleren is Secunia

 6. blankJohn

  Ik kreeg vd week een melding op mijn telefoon. 100eu paysafecard betaald. Balen!!!!! Ik heb nu zelf internet op orde gekregen. Hopen dat het virus weg blijft. Wat een ellende

  1. blankJohn

   Tussen die blokkades door op het icoontje naast je internetbalk klikken. Dan kun je die tabbladen verwijderen en dus ook de blokkades

 7. blankmarco

  Hoi, Ik ben helaas ook getroffen door t virus zit nu op de laptop van buren want ik ben volledig geblokkeerd heb win 8.1 en weet t even niet meer. helaas moeten wij ons aanmelden met gebruikers dan bam gelijk wit groot beeld met t politie bericht opstarten via usb stick net hitmanpro lukt ook allemaal niet want zodra je gebruiker aanmeld komt de melding weer, wat nu te doen?? want t lijkt wel of t virus een mutatie heeft gehad qua moeilijkheidsgraad om te deinstaleren. Ik hoop snel de tip te vinden want t is ook nog onze bedrijfscomputer 🙁 oh ja we hebben mc affee uitgebreid pakket tegen virussen etc, maar toch niet goed genoeg blijkt nu

 8. blankWouter Boon

  Ik heb een vraag. Ik heb al een melding gekregen en er stond dat het binnen 7 dagen zou gebeuren, het was op mijn laptop dus ik hield de aan en uit knop lang ingedrukt zodat hij uitging. Nu is mijn vraag of ik het nu niet heb of wel, em als het wel zo is wat moet ik dan doen?

  Groetjes Wouter Boon

 9. blankSteven

  Hallo, ik kreeg ook een politievirus, ondanks dat ik Avast heb en de laatste versie van Malwarebytes.

  Voorkómen helpt dus niet meer. Ik kan wel de schade beperken. Wat ik nu doe, is vooral incognitovensters openen (Windows 7, Firefox). Tot 3 keer toe ben ik met de schrik vrijgekomen. Komt het virus dan sluit ik alles af.
  Daarna start ik normaal weer op. Of is het virus slapende en komt alleen op onverwachte momenten even om de hoek kijken?

  Op mijn laptop (Windows 8, Chrome) heb ik (nog) nergens last van.

  Moet ik een melding doen bij Malwarebytes?

  1. blankJohan

   Zodra de politie (FBI of Interpol) pagina op het scherm te zien is sluit dan onmiddelijk af.
   Doe dit alleen via de aan/uit knop. De meeste mensen raken in paniek en willen de pagina via het kruisje sluiten. Als je dit doet is het bingo en is de trojan horse je systeem binnen geslopen.

 10. blankChris

  Ik kreeg eergisteren tijdens t browsen met Chrome ook het bericht dat mijn pc gegijzeld was en dat ik via de diverse manieren de €100 mocht betalen. Ik heb dit uiteindelijk kunnen omzeilen door
  1. met taakbeheer (crt-alt-del) Chtome geforceerd be eindigen
  2. via linker muis knop startknop de vorige versie van Chrome aanklikken/ terugzetten
  3. daarna Chrome weer opstarten maar voor de zekerheid melding dat Chrome niet nornaal afgesloten is negeren.

  Voor de zekerheid daarna wrl volledige scan gedaan.

 11. blankXander

  ik kreeg dernet het standaard virus te zien die opende zich via een ander tabblad. ik kon gelukkig afsluiten via taak beheer, maar ik vindt het toch vervelend wat ik blijf dat krijgen op bepaalde websites. hoe zou ik hier vanaf kunnen komen? ik heb een windows 8.1 laptop.

 12. blankrob de mooi

  hoi ik heb ook een politievirus op mijn laptop
  nu heb ik hem in veiligheid mode er af gegooid
  maar nu blijft mijn laptop in veiligheid mode staan
  ik heb alles al geprobeerd ook in MSCONFIG. gekeken of het vinkje aan stond
  weet iemand wat ik moet doen
  laat het maar weten

  1. blankJ. Talens Bericht auteur

   Hoi Rob,

   Welkom op de Windows Helpdesk. (Windows 8) Rechtermuisknop startknop, uitvoeren, Msconfig typen, op het tabblad algemeen: Normaal opstarten aanklikken, als op tabblad computer opstarten: alle instellingen voor opstarten blijvend maken.
   Controleer ook je drivers vooral die van je videokaart op de meest recente versie.

 13. blankhelp!

  Ik heb op mijn Samsung s4 ook te maken met het politievirus. Vorige maand kreeg ik h’m ineens op onze Samsung tab. Beide keren ben ik me rot geschonken. Ik heb beide apparaten terug gezet naar fabrieksinstellingen. Mijn vraag is of het toeval is dat ik 2x getroffen wordt Door dit virus of dat er meer aan de hand is. Ik ben als de dood dat deze virus ook op mijn laptop zal verschijnen. Is het mogelijk dat je onbewust het virus verspreid?

  Mvg

 14. blankRobert

  hallo mensen ik ben ook getroffen door zoon virus alleen van interpol en het zit op me telefoon ik ken nergens vinden hoe ik het van me telefoon af krijg ik hoor graag van je vriendelijke groet robert

 15. blankonbekend

  hallo iedereen ik heb een vraag ik heb dit politie virus gekregen en er staat iets van de interpolis ik moet 100 euro boeten betalen maar hoe kan ik dat virus van mijn telefoon afhalen?
  als iemand het weet help me dan

 16. blankLex Teurlings

  Gisteren ook het politie virus op mijn pc gekregen. Met behulp van de helpdesk en Kaspersky Rescue Disk 10 werd het probleem in vrij korte tijd opgelost. Chapeau.

 17. blankGerjan

  Beste meneer Talens,

  Ik heb zojuist een nieuwe laptop gekocht maar nu staat de politievirus al op mijn laptop. Deze ging dwars door McAfee virusscanner heen. Kunt u mij helpen?

  Met vriendelijke groet,

  Gerjan Hulshof

 18. blankMax

  Ook ik ben de dupe geworden van het virus. Kan helemaal niks meer. Computer vergrendeld, opnieuw opstarten heeft ook geen zin. Wie kan mij helpen?

 19. blanktom van staeyen

  Hallo ik heb het politievirus op men tablet samsung gekregen. Kan hem nog gebruiken ma men internet is geblokkeerd. Hoe moet ik dit oplossen?

 20. blankManal

  Ik kreeg vanochtend zo’n bericht toen ik op mijn mobiel bezig was. Ik klikte op een link die mij naar een pornografische site bracht, daarna kreeg ik meteen zo’n politie bericht. Ik was er erg van geschrokken. Ik heb mijn Internet app verwijderd en weer gedownload. Tot nu toe heb ik nog geen politiemelding gekregen. Zit het virus nu op mijn mobiel?

 21. blankGeert, Almelo

  Ik ben ook getroffen door dit ellendige virus. Wie kan mij helpen het uit te roeien!? Ik heb het politie nummer gebeld en die konden hier niets aan doen de daders zijn bijna niet te achterhalen. Dit virus is weer actief geworden. Lees hier berichten van 2013 . Nog niet gestopt en vervolgd niemand niet. Wie kan mij helpen ??

 22. blankBas

  Hi, het lijkt er op dat ook de bios (F10) en de safe mode optie (F8) door het virus geblokkeerd wordt.

  Iemand anders daar al ervaring mee?

 23. blankAlvin

  Hallo, Ik heb de virus ook al eens eerder gehad. Uit een schrikreactie heb ik toen de laptop direct uitgezet. Na een tijdje heb ik hem weer aan gezet en heb ik direct de antivirus laten draaien. De virus was gevonden en toen heb ik het laten verwijderen.

  Misschien is het dus een tip om de computer eerst direct uit te zetten. Het scheelt veel tijd met de hulpdiensten.

  Vriendelijke groet,

 24. blankFrits

  Politie virus verwijderen voor windows vista :
  Het politie virus is een Trojan Ransom virus.
  Het virus gaat tussen je opstart programma’s zitten wat je dus moet doen als veilige mode en dergelijke niet werken is je pc opstarten je gebruiker openen, meestal wanneer je dit hebt gedaan duurt het even voor het virus toe slaat dit komt omdat het dus eerst op moet starten,
  wat je doet wanneer je de gebruiker opent is zo snel als je kunt want je hebt maar even tijd is naar cofiguratie scherm de link programma’s en je ziet daar direct staan programma’s verwijderen en opstart programma’s wijzigen en deze laatste moet je aanklikken het virus programma staat er als host programma deze schakel je uit of verwijder je, dit betekent niet dat je het virus verwijdert, maar zo kan het virus zichzelf niet inschakelen.
  mocht je te laat zijn en krijg je de ransom pagina in beeld dan gewoon ctrl alt delete en gebruiker afsluiten gewoon opnieuw proberen todat je snel genoeg bent, het is mij ook gelukt
  wanneer het je gelukt is malwarebytes downloaden deze rekent met het virus af en geeft ook aan dat hij in het opstart menu zit . ik hoop dat jullie hier baat bij hebben ik zelf ben blij van het virus te hebben gewonnen

 25. blankrick

  is dat normaal ik heb gewoon mijn computer met de virus scanner afgesloten want ik kon de site niet gewoon wegklikken want kwam steeds te staan dat artikele 161 verspreide ofso maar ik was een cadeau voor moederdag aan het uitzoeken naar meer onderzoeken op google kwam ik op dit virus uit ik heb de computer dus met de virus scanner afgesloten en daarna met f8 opgestart verder geen problem meer is dat normaal

 26. blank...

  kunnen jullie mij helpen.

  ik heb waarschijnlijk dit virus ook gehad maar mijn ouders mogen er niks van weten ik was dus op die site en volgensmij kon je die site niet wegklikken als ik het goed heb maar ik had dus mijn computer afgesloten met onze virusscanner en daarna opnieuw opgestart via de andere laptop met die scanner en nu heb ik nergens meer last van is dit normaal of niet??

 27. blankHelp?!

  Hallo!,

  Ik kreeg vanmiddag ook een pop-up van dit vreselijke virus, ik schrok me rot!
  Nu heb ik geloof ik niet de agressieve vorm gekregen, via het taakbeheer het politievenster netjes weten te sluiten. De computer functioneert normaal. Ik heb gelijk AVG gedownload op aanraden van een vriend, vervolgens volledige computerscan gedaan. Halverwege werd er een virus verwijderd genaamd : Gen:Variant.TDss.38. Verder heeft AVG niks gevonden. Ik heb de laptop opnieuw opgestart en ga nogmaals een hele scan doen met AVG. Als deze niks meer vind kan ik er dan vanuit gaan dat het virus succesvol verwijderd is? Of moet ik nog verdere stappen ondernemen?

  1. blankJan Talens Bericht auteur

   Ik zou voor de zekerheid toch even een scan doen in de veilige modus met malwarebytes. Als je hulp nodig hebt of je wilt je computer compleet laten controleren helpen we je graag. Succes

   1. blankLisa

    Hallo!,

    Ik denk dat de computer helemaal controleren niet nodig zal zijn. Ik heb namelijk niet te maken met alle verhalen die ik hier hoor , over computers die niks meer doen. Ik kreeg een pop-up ervoor, wel moeilijkheden met sluiten, programma kon alleen via taakbeheer worden gesloten, en dan pas bij de 2e keer. Ik ga vanmiddag een scan doen met malwarebytes. Als deze niks vind kan ik er dan vanuit gaan dat ik weer gewoon weer mijn mail kan checken, en mijn rekeningen kan betalen ?

    I

 28. blankEgbert

  Ik ben nu het haasje vanmorgen zit ik met dat klote virus op mn pc wie en waar kan iemand mij er mee helpen grtjes egbert????

 29. blankRoos ven der weele

  Goedemiddag,
  We hadden gisteravond ook het politievirus op de laptop, heb hem met recovery cd opnieuw gestart. Betekent het dan ook dat het virus dan helemaal is verwijdert of moet ik dan nog meer doen?

 30. blankgerda

  hallo,
  heb de “pandasecurity versie” voor verwijderen gebruikt. Als ik laptop weer opstart springt deze gelijk weer in virus-stand. Kreeg wel heel kort de melding van virusscanner dat er trojan horse was gedetecteerd, maar voor ik hier iets mee kon sprong PC weer in de blokkering. Heb al vele fora bekeken voor nieuwe input. Ik zal wel iets fout doen bijhet opnieuw opstarten, maar zie niet wat. Volgens mij moet ik opstarten en dan direct naar anti virusprogramma om virus te verwijderen, maar weet dit niet zeker en al helemaal niet hoe ik dit doe. Heb Windows 7. Iemand enig idee??

  1. blankgerda

   nog een vraagje aangezien ik toch nog verder gekomen ben (schijnbaar): hallo, is een snelle scan inderdaad aanbevolen (zoals wordt aangegrvrn als je programma opstart)??? Dit heb ik nml gedaan. vervolgvraag: moet ik nog iets doen als er iets gededecteerd is (er is tot nu toe 1 object gedecteerd, scan is nog bezig).

 31. blankDennis

  Ik heb sinds net het politievirus, laten scannen met avg maar nix gevonden, ik ben niet zo best om dat te verwijderen wie kan mij helpen?

 32. blankVera

  Beste Jan,

  Ook ik heb het politievirus te pakken.
  Computer heb ik uitgezet en geprobeerd om in veilige modus op te starten. Ben na wat proberen op het keuzescherm gekomen met o.a. de keuze voor veilige modus. Heb op restart in veilige modus gedrukt maar moest daarna mijn wachtwoord invullen om erin te komen, is dat veilig om te doen? Heb een Windows 8 laptop.

  Groeten, Vera

 33. blankJeffrey Zwart

  Hallo,

  Ik kreeg eergisteren het ‘Politievirus’ en heb hem toen weg zien te krijgen door Control+alt delete te doen. Mijn virusscanners werkte gister en vandaag niet en krijg ze ook niet aan. Zou dit aan het virus liggen? Ik ben bang dat het virus nog op mijn computer zit en als ik bijvoorbeeld bankgegevens ergens invul, dat zij dat ook kunnen zien.

  Mvg Jeffrey

  1. blankJan Talens Bericht auteur

   Hoi Jeffrey,

   Zo een virus is het niet. Maar dat je virusscanner enz niet werken is natuurlijk niet goed. En dat zou heel goed aan het virus kunnen liggen. Ik zou zeggen heb je hulp nodig even contact opnemen met de helpdesk dan kunnen we je helpen via hulp op afstand. Sowieso geen bankzaken doen met je computer voor dat het probleem is opgelost.

 34. blankNieuwdorp

  Ik heb vandaag het virus binnengekregen en heb al meerdere rescuediscs over de pc laten lopen, zonder resultaat
  Bij ons zijn de 0900nummers geblokkeerd, maar zou wel graag geholpen willen worden, want dit is 10x niks.
  Ik kan gelukkig alles met de pc, want tijdens het opstarten doe ik meteen ctrl/alt/delete en zodra het virus zich openbaard, kan ik dat proces stopzetten om via taakbeheer alles verder te doen zoals internet etc.
  Ik hoop dat u mij helpen kan, wil desnoods een donatie doen oid, als ik er maar vanaf kom.

  Mvg

  1. blankJan Talens Bericht auteur

   Is het probleem nog steeds actief? De helpdesk kan je helpen met dit vervelende probleem. Betaling kan ook via paypal. Laat het maar even weten en dan neem ik contact met je op.

   Mvg,

   Jan Talens

  1. blankJan Talens Bericht auteur

   Bianca,

   Is het probleem nog steeds actief? De helpdesk kan je helpen met dit vervelende probleem. Betaling kan ook via paypal. Laat het maar even weten en dan neem ik contact met je op.

   Mvg,

   Jan Talens

 35. blankBarbara Elich

  Heb gisteren gebeld met jullie Helpdesk. Weet even niet meer met wie. Ivm politie virus op Windows 8 pc.Deze persoon zou mijn gegevens doorspelen naar zijn baas omdat die meer thuis was in Windows 8 maar geloof dat ik het dankzij tips aan anderen op deze pagina via pc vernieuwen heb kunnen oplossen. Ben nu bezig om Malware bytes te laten draaien en hoop dat dan alles weer ok is.Dank voor de hulp in ieder geval en alle goeds ook voor jullie voor het nieuwe jaar.

  1. blankJan Talens Bericht auteur

   Bedankt Barbara,

   Jij ook nog de beste wensen. Als je malwarebytes heb laten draaien in de veilige modus moet dit genoeg zijn. Bij twijfel kan je altijd nog even contact opnemen.

 36. blankEtienne

  Ook vandaag weer is het toegeslagen dt politie virus leuk NOT nu een van buma stemra krijg t met geen mogelijkheid weg
  Wie kan helpen ? Gr. Etienne

 37. blankRoy Neven

  hallo, ik heb een probleem m,et mijn nieuwe mobiel, het gaat hierbij om een nokia lumia 520, hij heeft onlangs het virus ook te pakken gekregen en nu kan ik niks met internet, wat kan ik hieraan doen?

  1. blankJan Talens Bericht auteur

   Dat is apart. Nog niet meegemaakt dat het politievirus op een telefoon actief is. Je zou je telefoon een reset kunnen geven. Dat moet het probleem oplossen.

 38. blankMaarten

  Beste Jan,

  Ik heb de scan van Malwarebytes uitgevoerd in de veilige modus (f5 tijdens opstarten pc) en 2 ‘aanvallen’ gedetecteerd. Ik ken die bestanden en vertrouw de installatiebestanden, dus vertrouw er nu op dat ik virusvrij ben.

  Kan het zo zijn dat ik het virus nooit heb opgelopen, alleen enkel heb waargenomen? Al de problemen die door andere in dit topic zijn besproken heb ik niet meegemaakt, enkel dat ik met wat moeite uit de browser kwam met Ctrl+Alt+Del omdat door de bevroren webpagina met een boze Alexander en twee handboeien in beeld bleef. Of ben ik voldoende beveiligd met Microsoft Essentials en Spybot S&D zodat virussen hier moeilijk binnen kan komen?

  En hoe zit het met Malwarebytes, is dat programma betrouwbaarder dan Sbybot S&D? Ik ben ook bekend met Ad-Aware Pro, maar heb het gevoel dat Spybot toch de meeste bestanden detecteerd en vaker updates beschikbaar heeft (dagelijks) dan Malwarebytes.

  Mvg,

  Maarten

  1. blankJan Talens Bericht auteur

   Hallo Maarten,

   Ja zoals je het verteld heb ik het ook nog niet meegemaakt. Het kan zijn dat je een afbeelding van het virus online hebt gezien.
   Wij gaan voor Malwarebytes. Spybot ken ik wel uit het verleden maar geen fan van. Malwarebytes heeft onze voorkeur.

   mvg,

   Jan

 39. blankMaarten

  Ik heb het politievirus ‘in beeld gehad’ als webpagina, met de melding dat ik mijn browser alleen kon sluiten door de boete te betalen. Via Control+Alt+Delete de programmastructuur simpel beëindigd, en Firefox werkte weer naar behoren (ook na een herstart van Windows). Daarna heb ik voor de zekerheid de volgende stappen uitgevoerd:

  – Individuele cookies en recente geschiedenis gewist van mijn Mozilla Firefox-browser (Opties>Privacy).
  – Ccleaner uitgevoerd (programma dat onder andere tijdelijke gegevens, cookies verwijderd, kortom alle schijven schoonmaakt).
  – Spybot S&D uitgevoerd en volledige systeem gescand en gedetecteerde objecten allemaal verwijderd.
  – Microsoft Security Essentials een volledige scan laten uitvoeren.
  – Ccleaner nogmaals uitgevoerd.
  – Nieuwste versie van Adobe Flash Player geïnstalleerd (ik gebruik geen Java).

  Ik heb helaas zonder te kijken alle gedetecteerde bestanden die Spybot S&D heeft gevonden verwijderd. Microsift Security Essentials heeft daarna niks kunnen vinden. Al de bovengenoemde software is up to date. Zijn deze stappen voldoende als er niks meer wordt gedetecteerd? Mijn systeem (PC) start normaal op werkt nu 2 dagen naar behoren.

  Mvg,

  Maarten

  1. blankJantalens Bericht auteur

   Hoi Maarten,

   Bedankt voor je bericht. Het ziet er naar uit dat je alles goed hebt gedaan. Wat ik nog wel even zou doen om echt helemaal zeker te zijn is een scan met malwarebytes in de veilige modus.

   Mvg,

   Jan

 40. blankAnoek

  Wat een werk heeft Jan verzet om de laptop van mijn man weer vrij van het politievirus en helemaal opgeschoond te krijgen maar met veel geduld en tijd is het gelukt, Jan ontzettend bedankt!!!

 41. blankHarry

  Ik val ook onder de gelukkigen die het virus binnengehaald hebben. Ik zie een heleboel oplossingen, maar de oplossing die ik zoek heb ik nog niet gevonden. De harde schijf van mijn laptop is beveiligd met SafeGuard Easy 4.11. Dit betekent dat de computer eerst SGE opstart en daarna windows.
  Is het virus nu ook nog te verwijderen?

 42. blankMij mij

  Nog een manier om het UKASH virus te omzeilen en toegang tot je computer te krijgen:toets CTRL+ALT+delete, je ziet nu afmeldscherm en kies afmelden. Gedurende dit moment heb je even de tijd om een programma op te starten, ik koos een spel, daarna met alt+tab en hopla je bent in het windows menu en je problemen oplossen en het verwijderen.

 43. blankMatthias Koster

  Last van een politie virus.Na meerdere keren zelf geprobeerd te hebben het virus er af te halen de helpdesk gebeld. Omdat het erg druk was, liep het in het begin niet heel lekker. Maar eenmaal geholpen, ben erg meer dan tevreden over de geweldige en deskundige service en de tijd die er voor je genomen werd. Laptop nu weer heerlijk snel en schoon. Bedankt Jan!

  Groet,

  Matthias

  1. blankJantalens Bericht auteur

   Hoi Matthias,

   In eerste instantie excuses dat het wat langer duurde, het is ook ontzettend druk met dit vervelende virus. Ben blij voor je dat je weer gewoon gebruik kunt maken van je computer. Succes met het solliciteren! 🙂

   Jan

 44. blankWilfred

  Ook last van politievirus. Kom niet in veilige modus. Helaas is laatste herstelpunt windows op date van vannacht en werkt niet. AGV en Panda doen ook niets. Voor zover ik het kan alles geprobeerd. Suggesties?

  1. blankJantalens Bericht auteur

   Hoi Wilfred, als je belt dan gaan we je helpen. Ik denk dat dit de beste suggestie is die ik je kan geven. Aangezien je zelf al een hoop hebt geprobeerd. Je kan natuurlijk ook de computer wegbrengen, maar dat is niet nodig aangezien we je snel en stukken goedkoper van je probleem kunnen verlossen.

 45. blankAlexandra de Boer

  Ik had het politievirus op mijn pc. Jan van de helpdesk heeft mij vakkundig en stap voor stap, door alle stappen heen geloodst. Daarna heeft hij met hulp op afstand het virus van mijn pc verwijderd. Pc is nu niet alleen opgeschoond maar ook veel sneller. Een vakkundig en betrouwbaar adres.

  Bedankt Jan!

  Groet,
  Alexandra

 46. blankHans van Bentum

  Een zeer prettige helpdesk ervaring die ook de klant laat praten.
  We zijn samen tot een oplossing gekomen om het politie virus te verwijderen, en dat is wat ik wilde.
  Ben dankbaar voor het oplossen van het probleem en zal zeker bij een volgend probleem weer contact opnemen.

 47. blankJos

  @ barkie56
  Nee, helaas niet. Toch bedankt voor de tip.

  @Jantalens
  De PC is vanochtend retour eigenaar gegaan zonder reparatie.
  Wel de volgende tips meegegeven:
  Firewall aanzetten
  Windows Update gebruiken (stonden er 88 te wachten)
  Virusscanner updaten

  Enige optie die ik nog had maar waar ik geen zin in had was de harde schijf demonteren en middels usb aan mijn PC hangen om te scannen.

  Maar Jan, toch bedankt voor je reactie.

 48. blankJos

  Op een pc met windows Vista home premium is het onmogelijk te verwijderen.
  Ben nu al 4 dagen bezig.
  Veilige modus is onmogelijk te benaderen.
  1 – Hiren’s Boot CD = Onmogelijk
  2 – Windows Vista 32-Bit (x86) Recovery Disc = kan geen harde schijf vinden
  3 – Hitman Pro kickstart = Onmogelijk
  4 – Kaspersky Rescue Disk 10 = Onmogelijk
  5 – Trend Micro usb Boot = Onmogelijk
  6 – AVG rescue disc = Onmogelijk
  7 – BD Removal tool = Onmogelijk
  8 – enz. enz. enz.

  Het lijkt er op dat iedereen wil helpen maar niemand leest goed.
  KAN NIET IN VEILIGE MODUS KOMEN.

  De pc start traag op en geeft altijd het mooie UKASH / Politie scherm. (dus er is wel een harde schijf)

  1. blankbarkie56

   Het zal wel niet, maar voor alle zekerheid toch maar even. Is er op je computer een 2de gebruiker, kun je via die weg normaal gesproken wel inloggen. Sterkte ermee groet jan

  2. blankJantalens Bericht auteur

   Hoi jos,

   Nog steeds last van het virus of is het inmiddels gelukt? Ik denk dat het handig kan zijn om te bellen. Je bent al een aantal dagen bezig. Je hebt wat begeleiding nodig en wij helpen je graag met het verwijderen van dit vervelende virus.

 49. blankghislaine

  ik heb het virus ook maar ik zou niet echt goed weten wat de man nou zij op het nieuws over een usb en allemaal dingen kunt u mij helpen

 50. blanksylke

  ik heb het ook op mijn laptop,,maar ik heb alleen een wit scherm en kan hem niet eens in veilige mode zetten!!! help me ik weet niet wat ik moet doen :'(

 51. blankRvm

  Ik heb het virus nu ook, alleen kan ik niet windows opstarten in veilige modus mijn inloggevens pakt hij niet, hoe kan ik dit virus nu verwijderen?

 52. blankPascal

  Pc draait nu al meer dan 1 dag zonder problemen.
  Zou het werkelijk zo makkelijk zijn,gewoon voor laatste back-up terug zetten????
  Tja wie weet 🙂

  O ja,als het niet helpt,tja je kunt dan wel snel je opslag redden op deze manier:)

  1. blankJantalens Bericht auteur

   Ja een goede backup werkt natuurlijk ook. (Sowieso natuurlijk een goed plan, een back-up van al je belangrijke gegevens) Je bent dan van het virus af. Wel even je updates checken. Zowel van Windows maar vooral die van Java. Die heeft tenslotte het politievirus probleem in eerste instantie veroorzaakt.

   Maar als je een herstelpunt bedoeld dan moet je zeker alle bovenstaande acties uitvoeren.

 53. blankJan Barkhuysen

  Vandaag politie virus op laptop binnengekregen ondanks McAfee. Na herstart even bureaublad en daarna beeld van “politie pagina” (met eigen foto) . Na 2de en verdere herstarten alleen maar wit scherm. Veilige modus lukt niet. Ik kan wel inloggen onder naam van andere gebruiker. (hier is ook geen veilige modus mogelijk. Graag info en telefoonnummer vanuit Belgie. Alvast bedankt. groet jan

  1. blankJantalens Bericht auteur

   Voor Belgische slachtoffers van het Ukash virus: In Belgie kan je bellen voor hulp met het politievirus naar het volgende telefoonnummer: 0907 – 401859911

  1. blankJantalens Bericht auteur

   Afhankelijk hoe lang we bezig zijn, als het mee zit 20 minuten. Zit het tegen ja dan kan het langer duren maar in ieder geval goedkoper dan je computer wegbrengen. Plus bijkomend voordeel is dat je hem niet een aantal dagen kwijt bent.

   1. blankHeidi

    Bedoel je daarmee dat het je alleen je telefoonkosten kost?
    in dat geval zeker goedkoper dan wegbrengen ik hoor graag of mijn conclusie juist is.

     1. blankHeidi

      Beste Jan, voor de toekomst heel fijn om te weten 🙂
      Het heeft mij iets meer dan 20 minuten gekost haha maar gisterenmiddag ben ik erin geslaagd het te verwijderen.
      Maar liefst 14 virussen detecteerde de avg op de usb stick. Nu werkt alles weer normaal.

     2. blankJantalens Bericht auteur

      Hee das altijd fijn om te horen. Super dat AVG voor je gewerkt heeft Heidi. Ennu mocht je in de toekomst nog vragen (of problemen) hebben dan kan je me altijd bereiken op het helpdesknummer of via de reacties.

 54. blankpascal

  Heb gewoon systeemherstel gedaan,wel niet laatste versie gebruikt.
  Ben nu bezig met virusscan,hoop dat ik hem hierna kwijt ben.

  1. blankJantalens Bericht auteur

   Zo niet morgen overdag of in de avond even bellen Pascal, 0900-3300003. Als je zeker wilt zijn controleer ik hem voor je. Het kan druk zijn.

  1. blankJantalens Bericht auteur

   Hoi Dave ja je kan morgen gewoon bellen. Het kan druk zijn maar dan later weer even proberen of antwoord apparaat inspreken.

   1. blankDave

    Ik ben vanochtend bezig geweest met een usb stick op de ” schone ” pc van mn dochter. Die heb ik dan in de besmette pc gedaan. Op een gegeven moment had ik mijn eigen achtetgrond weer en kon wat dingen doen. Maar mey de usb werkte het niet zo. Heb F12 bootmenu gedaan, maar zag geen removable devices. Alleen usb device en 3 x onboard dingen. Dus kan de pc niet clean maken. Als ik op de usb devices druk kom ik niet verder. Dan geeft die aan boot device not available….. doe ik iets fout???
    Dave

    1. blankJantalens Bericht auteur

     Hoi Dave,

     Welkom op de Windows Helpdesk. Je bent in ieder geval weer ingelogd in de normale omgeving van Windows. Het is nu belangrijk dat je een scan doet met bv. Malwarebytes. Het virus is waarschijnlijk nog steeds op je computer aanwezig. Het beste kan je dit doen in de veilige modus. Ook even alle updates installeren zowel van Windows als van alle andere software op je computer. Vooral Java, de veroorzaker van het probleem. Mocht je hulp nodig hebben of zeker willen zijn dan kan je altijd even bellen met de helpdesk 0900 3300003.

 55. blankGerda

  Ook ik had ineens last van het politievirus. Kon niks meer doen mijn pc was gegijzeld. Gelukkig heeft Jan mij geholpen. Mijn pc is nu helemaal schoon. Jan hartstikke bedankt en ook voor gezellig gesprek. TOP

 56. blankdave

  Goede nacht ik deed nog wat werkzaamheden voor school ineens kwam er iets van java binnen dit drukte ik weg en toen ging me webcame aan klikte ik op anuleren. Hierna kreeg ik ook het politievirus. Ik heb al een aantal x geprobeerd in veilige modus op te starten dan loopt me pc vast.
  Het lijkt wel een argressievere vorm dan andere kan niks opstarten alleen windows normaal en dan krijg ik de melding keer op keer wat kan ik doen ?

  1. blankJantalens Bericht auteur

   Hoi Dave,

   Je kan proberen zelf het virus te verwijderen via de tutorials op de site. En als dat te ingewikkeld is of als het niet lukt dan kan je voor hulp altijd terecht bij ons. Wij helpen je het virus te verwijderen en je computer wordt meteen opgeschoond en nagekeken.

 57. blankdani

  Goedenacht. Heb hier ook het probleem met het politievirus. Zou geholpen willen worden, maar ik kan geen telefoonnummer vinden. Graag hoor ik van u.

 58. blankEddy

  Ik heb ook zo een hardnekkige (nieuwe variant ) politie virus ontvangen. Ik zie nieuwe wat een eerdere variant dit jaar is me zelf gelukt om te verwijderen. Deze keer kon ik enkele keren in veilige modus opstarten maar vervolgens heeft dat niet veel baat opgeleverd. Wat ik zelf kon doen heb ik gedaan nu is de tijd voor echte hulp. Ik ben straks van mijn werk af en thuis. Wat is de beste tijdstip om te bellen met de helpdesk?

 59. blankCarin Stam

  IK heb het virus ook bij mijn zusjes laptop eraf gekregen, het was een van de laatstee virussen want hierbij werkte alleen nog veilige modus. Helaas heb ik nu het euvel dat de services niet meer op willen starten waarmee je wifi of Wlan aan gaat. Hij geeft dat elke keer aan: “fout 1068 afhankelijkheidsservice of groep kan niet worden gestart”. Ik ben echt geen leek op het gebied van pc’s en laptops maar ik krijg die services niet aan de praat, security center wil niet, wired autoconfig niet en wlan autoconfig ook niet. Hoe krijg ik hem weer aan de praat zonder de hele laptop opnieuw te moeten installeren, beetje zonde van mijn tijd. En bovendien moet ik dan 200 gb aan bestanden ergens op gaan slaan, pfff.

  Wie weet raad???

 60. blankAshley

  Na helaas ook het ‘politie-virus’ te hebben ontvangen, hebben wij het bovenstaande helpdesknummer gebeld. Wij werden geholpen door de vriendelijke Jan. Hij heeft het computer virus eraf gehaald en de computer weer helemaal schoongemaakt. Ook kregen we nog wat extra tips. Super service! We zijn helemaal blij mee!

 61. blankHenk

  Hmm, lijkt er op dat ik 1 van de nieuwste politie virus heb.
  Veilige modus werkt niet meer.
  Heb toen die avg rescue CD(usb) gedownload en kreeg die wel aan de praat die vond ook paar virussen, die virussen verwijderd maar als ik me pc opnieuw opstart blijft het politie scherm terug komen..
  Dus avg opnieuw laten scannen en die zegt dat me pc nu schoon is.
  Maar virus is er nog.

  Zou u me verder kunnen helpen?

  Mvg
  Henk

  ps. weet zelf wel veel van pc’s (ben geen leek.)

  1. blankJantalens Bericht auteur

   Hoi Henk, natuurlijk kan ik je helpen. Als je mijn hulp nog nodig hebt. Moet je even bellen. Zo te zien heb je al een hoop geprobeerd. Jammer van AVG, over het algemeen krijgt die het virus er wel af. Even contact opnemen en dan help ik je van het virus af. Gegarandeerd!!

 62. blankGuus

  Sinds een half jaar kan ik mijn oude computer (nu van de kinderen) niet meer opstarten.
  Ik heb inderdaad de politie virus binnen gekregen, met het gevolg dat ik de computer niet meer kon afzetten.
  Dan maar de hoofdschakel uitschakelen.
  Windows scherm start nog tot de iconen verschijnen met de onder balk en dan verdwijnt alles, gedaan met de pret.
  Een volledig wit scherm volg en daar blijft het bij.
  Met Ctrl + Alt + Del krijg ik een scherm om een nieuwe gebruiker te sorteren en dan is het weer zover.
  Dat is alles wat de computer nog doet.
  Geen internet, geen bestanden, helemaal niets.
  Met F8 Veilige modes werkt ook niet.
  De virus blijft toeslaan en blokkeert alles.
  Zelfs met F12 heb ik geprobeerd om Windows 7 opnieuw te installeren en schijf c: te formatteren, maar zelfs dat lukt niet.
  De virus blokkeert letterlijk alles om op te starten.
  Het enige wat ik nog kan doen is een nieuwe harde C: schijf plaatsen en alle anderen formatteren.

  Kan iemand mij helpen of heeft een idee om deze virus te verwijderen.
  Mijn kinderen zullen gelukkig zijn.

  Al vast bij voorbaat dank. Guus.

  1. blankJantalens Bericht auteur

   Hoi Guus,

   Ik kan je precies vertellen wat je moet doen maar dat staat boven al allemaal beschreven. Het formatteren of opnieuw installeren is echt niet nodig. Als je ons een kans geeft om je te helpen dan kan ik je verzekeren dat we de “kinder”computer schoon en goed krijgen. Hoop van je te horen.

   1. blankRudolf

    Hoi Guus,

    Start je PC op met je wachtwoord en schakel dan direct de stroom uit.
    Start opnieuw op, dan kom je in de veilige modus.
    Kies voor veilige modus met opstartprompt.
    Toets “explore.exe”en bevestig.
    Je kan nu de PC weer opstarten.
    Ga naar “systeemherstel” en kies voor een datum van voor de blokkade en voer die uit. Het virus is dan verdwenen en scan nu de PC met je virusscanner.
    Als die nog niet hebt, dan eerst installeren.

    Succes.

    1. blankGuus

     Hallo Rudolf,

     Inmiddels heb ik de politie virus verwijderd.
     Ik heb de AVG politie verwijder module opnieuw gedownload en uitgepakt en op een stick geïnstalleerd.
     De besmette computer via de stick opnieuw gestart.
     Na een paar keer kwam de doorbraak en inmiddels is hij weer virus vrij.
     De kinderen zij weer content.

     Dank U voor uw hulp, Groetjes Guus.

   2. blankGuus

    Hallo Jan,

    Inmiddels heb ik de politie virus verwijderd.
    Ik heb de AVG politie verwijder module opnieuw gedownload, uitgepakt en op een stick geïnstalleerd.
    De besmette computer via de stick opnieuw gestart.
    Na een paar keer kwam de doorbraak en inmiddels is hij weer virus vrij.
    De kinderen zij weer content.

    Dank U voor uw hulp, Groetjes Guus.

 63. blankJan

  Eergisteren kreeg ik ook zomaar ineens het virus op mijn pc. Heb veel geprobeerd maar kreeg het er in eerste instantie niet af.

  Hier de korte uitleg hoe ik het eraf heb gekregen:

  – Start de pc op in veilige modus met commant prompt.
  – Start vanuit de commant prompt Malwarebytes of een andere scanner en laat die helemaal aflopen. Op het allerlaatste stukje vond hij het virus en verwijderde hij het.
  – Opnieuw opgestart en toen was het virus eindelijk weg.

  Doe er allemaal je voordeel mee!

  Groeten,
  Jan (ICT’er).

   1. blankJantalens Bericht auteur

    Dan heeft u een een nieuwere versie van het politievirus op uw computer. De oudere versies zijn te verwijderen in de veilige modus, of in ieder geval uit te zetten. Lukt dit niet dan moet u een van de tutorials volgen. Voor de mensen bij wie het wel lukt om het virus via de veilige modus te verwijderen dan is het nog wel nodig om te scannen met een programma zoals Malwarebytes.

    1. blankPeter Vos

     Hallo,

     Ik heb het virus ook op een windows 8 pc. Heb ook al windows defender beta op een usb stick gehad en de computer hiermee gescand. Na de scan zegt defender offline dat deze niks gevonden heeft. Ook hitmanpro enz werken niet.
     Wat nu?

 64. blankIlse

  Op m’n ouders laptop kunnen we helemaal niks meer! Nu hebben we gekeken naar een oplossing op mijn laptop, maar er wordt op elke site uitgelegd dat je iets moet downloaden om het virus te verwijderen. Maar je kunt niks, dus hoe moet je het programma dan downloaden??
  We hebben ‘m afgesloten via ctrl+alt+del en toen weer opnieuw opgestart, maar kregen gewoon weer hetzelfde scherm er voor…!

  In afwachting op jullie antwoord!

  1. blankJantalens Bericht auteur

   Hoi Ilse,

   Met downloaden wordt bedoelt downloaden op een andere laptop. Heeft u problemen en wilt u hulp bij het verwijderen van het politie virus, dan even bellen. Wij helpen u graag verder.

   Mvg,

   Jan Talens, medewerker helpdesk

   1. blankAlejandro Javier Hernandez

    Hoi, zou u mij kunnen helpen met het verwijderen van de virus.
    Had net een nieuwe laptop gekocht en was vergeten een firewall en virusscanner te downloaden nu heb ik ook de politievirus, en ik schaam me dood heb 100eu betaald voor deblokkade?

    Kunt u mij aub helpen,

    1. blankJantalens Bericht auteur

     Geachte heer Hernandez,

     Vervelend dat u in het politie virus bent ingetrapt maar schaamte hoeft niet, degene die dit veroorzaakt heeft die moet zich diep gaan schamen. Wij kunnen u natuurlijk helpen. Ik heb u een persoonlijke mail gestuurd.

     Met vriendelijke groet,

     Jan Talens

     1. blankGerard Domingoes Geisler

      Hallo Jan ik heb deze melding vandaag gelegen ik heb mijn PC meteen uit gezet ik kan er nog in maar wat nu verder

     2. blankRox

      hallo jan,

      ook ik heb een politie virus, maar dan op mijn telefoon, daarin vragen zij ook om 100 euro te betalen, dit uiteraard niet gedaan.
      zou u mij alstublieft verder kunnen helpen?

      m.v.g rox

   2. blankpatrick

    Dag Jan,

    Ook ik heb het politievirus.
    ik heb geprobeerd met hitman pro en AVG om het virs uit te schakelen, helaas niet gelukt.
    nu wil ik Windows opnieuw installeren, maar kan ik geen cd vinden. Heb jij nog andere tips?

    Groet,
    Patrick

    1. blankJ. Talens Bericht auteur

     Hoi Patrick,

     Oei, Windows opnieuw installeren was niet nodig geweest. Maar ok. Als je een laptop hebt is het goed mogelijk dat er een herstelpartitie vanuit de fabriek op je computer aanwezig is. Zoek maar eens op herstelpartitie en het merk van je computer. Dus bijvoorbeeld.

     Als het je niet lukt kan je ook contact opnemen met de helpdesk. Krijg je me misschien echt te spreken 😉

 65. blankSibel A

  Ik had een kwaadaardige virus op mijn laptop en wist niet wat ik ermee moest. Gelukkig kon ik direct geholpen worden en konden mijn bestanden ook gered worden. Ik belde (bijna) hyperventilerend naar de helpdesk en hing met een glimlach op. Mr Jan T. was erg behulpzaam, had veel geduld en wist waar hij het over had!

  Bedankt voor alles.

 66. blankWim van der Zon

  Helemaal fantastisch geholpen. Het politievirus is verwijderd en de computer is meteen nagekeken en bestaande fouten verholpen. Dankjewel Jan een dikke tien.

 67. blankElly

  Is het niet voldoende om een systeemherstel te doen? Ik kreeg gisteren nl op mijn notebook dit virus en deze werkt weer na opstarten in veilige modus en daarna systeemherstel uit te voeren. Ik dacht dat dit voldoende zou zijn.

  1. blankJantalens Bericht auteur

   Hoi Elly,

   Als je geluk hebt kan je het virus via de veilige modus “uitschakelen”. Maar vaak ook niet. En dan zijn er echt andere maatregelen nodig. Lukt het je wel via de veilige modus dat betekent nog niet dat het virus ook van je computer is verwijderd. Extra controle met bv malwarebytes is aan te bevelen. Doe je dit niet, gegarandeerd dat het virus weer terugkomt.

   1. blankA Jongstra

    Ik had het ook zojuist en heb alleen modem uitgeschakeld en systeemherstel uitgevoerd. ik kon trouwens alles gewoon handmatig uitschakelen…. er was niets vergrendeld

   2. blankGeert

    Dag Jan

    Niet zo lang geleden heb ik het virus gekregen
    Maar ik denk dat het weg is
    Zo niet wat kan het virus allemaal doen ?
    Kan het mij bank gegevens stelen (ik betaal namelijk via de pc)

    Danku

 68. blankdewegkwijt

  Ik kreeg gisteren te maken met het politie virus. Erg vervelend! Gelukkig kon ik na mijn werk terecht bij de Windows Helpdesk. Medewerker Jan was vriendelijk, nam de tijd en bleef rustig. Daardoor kon ik samen met hem stap voor stap alles weer terug brengen. Uiteindelijk is mijn laptop weer schoon en met de nodige tips hoop ik nog lang te kunnen werken hierop. Jan, heel erg bedankt. Super service!

   1. blankDvid

    Ik heb vandaag het probleem gekregen. Maar hoe kan ik mijn mobiel normaal starten want het beld blijft op die politiewarschuwing staan

  1. blankYannick

   Dag Jan,

   Vandaag verscheen plots het politievirus op mijn scherm… Ik heb direct mijn laptop afgesloten en toen ik hem terug opstartte was deze niet geblokkeerd. Nu is mijn vraag of het virus in mijn laptop is binnengeslopen? En zo ja, wat moet ik dan doen?

   Alvast bedankt!

   Vriendelijke groeten

  2. blankTom

   Op mijn Samsung tablet 10.1 hetzelfde verhaal. Na het “updaten” van Adobe, was het raak. Ik kom wel in de veilige modus, maar kan dan geen antimalware of AVG Pro opstarten omdat ik die niet zie. Heeft iemand een idee of is voor tablets de enige remedie “terug naar fabrieksinstellingen”?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.