Microsoft Office repareren of verwijderen met de verwijdertool

De kans is niet groot dat u Office wilt verwijderen of deïnstalleren maar soms ontkom je er niet aan. Word of Excel start niet meer op of geeft fouten tijdens de uitvoering. U kunt nog proberen om Office te repareren of te herstellen maar als dat niet lukt lijkt de enige oplossing het verwijderen en opnieuw installeren. Het verwijderen van Office gaat normaal gesproken via het menu Apps en Onderdelen dat u vindt als u met de rechtermuisknop op de Windows start button klikt.

Office repareren of verwijderen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Office repareren

Wat veel mensen niet weten is dat als Office niet goed functioneert u heel eenvoudig uw Office Pakket kunt repareren. Dit herstellen gaat als volgt:

Office repareren of herstellen
Office herstellen
  • Klik met de rechtermuisknop op de Startbutton
  • Klik bovenaan op Apps en onderdelen
  • In het zoekvak typt u Office, Microsoft 365 of 2021
  • Klik op wijzigen
  • Nu kunt u kiezen uit Snel herstellen en Online herstellen

De Office verwijdertool gebruiken

Lukt het u niet om uw Officepakket te repareren of te verwijderen? Dan bestaat er nog een noodoplossing. De Office scrubber of verwijdertool. Deze tool gaat op zoek naar achtergebleven Office Producten op uw computer. Zowel in de mappen als in het register. Lukt het verwijderen met deze tool ook niet? Dan kunt u nog proberen om Office handmatig te verwijderen. Dit is een absolute noodoplossing en is niet aan te raden. Meer informatie over dit proces vindt u op de pagina van Microsoft: Office handmatig verwijderen

Hulp nodig of vragen over het verwijderen van Office

U kunt altijd bellen met de helpdesk wij staan u graag te woord en helpen om uw probleem op te lossen. Is het niet een Office probleem dan met een Windows probleem. Alle computer gerelateerde problemen zijn op te lossen. Is uw computer langzaam? Laat ons een APK uitvoeren en gegarandeerd wordt uw computer weer sneller. Email instellen? We doen bijna niet anders. Updaten of Upgraden? Laat ons u helpen met uw vraagstuk. Ons bedrijf staat al 15 jaar mensen telefonisch te woord bij alle soorten computer vraagstukken en we doen ons werk met veel plezier. Meer informatie vindt u op de pagina computerhulp op afstand.

5/5 - (1 stemmen)

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.