Microsoft pauzeert update 2004

Update 2004 tegengehouden

In een alweer ver verleden kwam Microsoft altijd om de aantal jaar met een compleet nieuw besturingssysteem. Sinds de komst van Windows 10 is dit verleden tijd. Nu komen de nieuwe versies in de vorm van onderdelen updates. De naam blijft Windows 10 en alleen de versie nummers veranderen. Deze onderdelen updates komen 1 a 2 keer per jaar en nu is het tijd voor onderdelen update 2004.
Tenminste dat was de bedoeling.

Fouten in Update 2004

Het lijkt een traditie te worden, problemen bij Windows update en dan vooral de Onderdelen updates. En inderdaad update 2004 is nu ook weer op het laatste moment teruggetrokken nadat gebruikers geconfronteerd werden met computers die tijdens de installatie werden teruggedraaid naar de oude situatie of bij de minder gelukkigen wilde de computer niet meer opstarten. Andere fouten waren problemen met de Thunderbold aansluiting of problemen met het aansluiten van meerdere apparaten via Bluetooth. En zo zijn er op het moment van schrijven elf ernstige fouten ontdekt waar Microsoft op dit moment oplossingen voor zoekt. 

Onderdelenupdate 2004 installeren

Het advies is om te wachten totdat u de update krijgt aangeboden via Windows update. En misschien nog wel even langer ook. U zult waarschijnlijk toch niets merken van de upgrade. Maar houdt u wel van een gokje dan is het toch mogelijk om Windows 10 2004 te installeren. Wat u dan moet doen is de Upgrade Advisor downloaden en uitvoeren. Deze kunt u vinden op de volgende plek: Windows 10 Upgraden

Rate this post

2 gedachten over “Microsoft pauzeert update 2004”

  1. 10 juni 2020
    Geprobeerd 2004 te downloaden. Hierna zijn er bepaalde zaken veranderd (Update interface) maar nog steeds moet 2004 er op volgens de Update info.
    En wat heel vervelend is, de laserjet printer driver HP 402dn is verdwenen en die driver krijg ik er niet meer op. Dus ik kan niet meer printen.
    Terugrollen naar eerdere versie wil W10 niet want W10 zegt ” de laatste update is meer dan 10 dagen terug” en dat laatste klopt niet want ik print normaliter bijna elke dag. Betreft een Intel moederbord met W10 prof 64 bit.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.