Office 2024 ook nog zonder abonnement te koop

office zonder abonnement kopen

Ook Office 2024 zal later dit jaar nog gewoon zonder abonnement kunnen worden gekocht bij de Windows Helpdesk. De populaire apps zoals Word, Excel, Powerpoint en Outlook zijn zowel in een jaarlijkse of maandelijkse abonnementsversie, of als eenmalige aanschaf verkrijgbaar. Als maandelijks abonnement in Microsoft 365 (voorheen Office 365) en als losse software als in Office 2024.

Microsoft er erg duidelijk in, het liefst ziet het de mensen overstappen naar een betaalde versie van Office 365. En je hoeft niet na te denken waarom maar Microsoft beloofd ondanks dit nog minimaal een standalone versie van Office uit te brengen. En dat wordt dan Office 2024. De commercial preview is inmiddels uitgebracht en het zal niet lang meer duren of Office zonder abonnement is verkrijgbaar als versie 2024.

Ondersteuning en updates

Office 2024 krijgt voor vijf jaar na de release datum support en veiligheidsupdates. Heeft u Office 2021 dan is dat tot oktober 2026. Voor Office 2019 is de support al verlopen dit is gestopt in Oktober 2023. Dit houd overgens niet in dat de software plotseling niet meer werkt na die datum. Het zijn de veiligheidsupdates en ondersteuning vanuit Microsoft die stopt. Office 2024 zal ook gewoon te gebruiken zijn op Windows 10.

Verschil met office 365

Het grote verschil is natuurlijk het abonnement wat steeds terugkomt en bij de 2024 versie heeft u dit niet. U betaald een keer en u kunt gebruik maken van alle office apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, and Access. Zolang als u maar wilt. Een optie die er niet in zal zitten en die wel te vinden is in Office 365 is Copilot, de AI assistant van Office. Ook het toch handige, samen werken aan een document, is niet aanwezig in Office 2024. Maar dat was het ook al niet in Office 2021,

5/5 - (1 stemmen)

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.