Startknop windows 8 meer informatie

Startknop windows 8

In Windows 8.1 wordt volgens ingewijden van Microsoft weer nagedacht over een aantal veranderingen. Een van die veranderingen is de terugkomst van de oude vertrouwde startknop Windows 8. De programmeurs van Windows 8 zijn het er niet mee eens. En houden het graag zoals het is. Maar het schijnt zo te zijn dat mensen hoger in de hierarchie van Microsoft de startknop weer terug willen in Windows 8. We zullen het eind juni te weten komen want dan is de jaarlijkse Microsoft Build Conference. En misschien zal daar dan de presentatie plaatsvinden van de nieuwe Windows 8.1 met startbutton, met daar aan vast het vertrouwde startmenu.

Startknop Windows 8 zelf toevoegen

Er bestaat natuurlijk een kans dat dit alles niet doorgaat. Mocht u niet zo lang kunnen wachten, omdat u het toch erg vervelend vind zo zonder de startknop. Dan zijn er eventueel een aantal opties. Een van de betere opties is een programma van Iobit en dat heet Start menu 8. Wij vertellen u er meer over in op de volgende pagina:

Startmenu Windows 8

 

9 gedachten over “Startknop windows 8 meer informatie”

 1. Hallo,

  Twee dagen geleden van Windows 8 naar Windows 8.1 gemigreerd. Na opstart bleek er van alles mis te zijn. Mijn systeemherstelpunten waren gewist, systeemherstel uitgeschakeld, en wat erger was: mijn Canon printer (LBP 2900) deed het niet meer. Terug zetten naar een vorig herstelpunt ging uiteraard niet, dus geprobeerd de driver te deinstalleren. Ook dat werd keurig door Windows geweigerd (waarom weet ik niet).

  Uit pure nood heb ik daarom mijn systeem geheel moeten herstellen naar de fabriekswaarde. Ik weet niet waarom Windows 8.1 niet met mijn printer kan werken, maar ik neem aan dat de programmeurs van Windows 8.1 hun werk moeten overdoen.

  In de tussentijd wil kan ik deze upgrade niet meer luchten of zien..en dit is echt niet de eerste keer dat ik problemen met Windows heb. Windows-7 heb ik vanwege de voortdurende BSoDś een crashes eraf gegooid en vervangen door LINUX.

 2. ik heb ook classic shell gedownload maar dat werd er door norton al afgegooid voor ik het kon installeren als zijnde onveilig. ik zit nu dus met iobit maar ondanks de nederlandstalige installatie is het startmenu in het engels. volgens een reactie van jantalens zou ik iets verkeerd hebben gedaan maar hij verteld er niet bij wat. ik ben tijdens het installeren geen taalkeuze mogelijkheid tegen gekomen. alleen op de site en daar staat echt GEEN nederlands bij

  • Hoi Joop, Gewoon installeren via de downloadbutton die wordt aangegeven op de site. Als je Windows Nederlands is dan pakt het programma het over. Werkt het niet via deze manier bij jou, dan kan allerlei redenen hebben. Dat spijt me dan. Werkt hier prima. Net Windows 7. Je kan natuurlijk altijd even bellen morgen met de helpdesk. Die helpen je vast en zeker door dit probleem heen. 0900-3300003 Succes met dit vervelende computerprobleem.

 3. Een mooie boel. Ik heb een gloedmieuwe computer met Windows 8 als besturingssysteem. Het startprogramma van iObit wordt door mijn computer botweg geweigerd als zijnde (een foutmelding) dat het alleen werkt voor Windows 8, en niet voor mijn systeem. Toevallig dus wel Windows 8. Ik heb een MP Vobis computer met Intel processor quad core 3.4 giga, en in turbo modus 3.9 giga. Uitgerust met DDR 3 geheugens, totaal 8 Gig. En maar Weigeren jongens. weigeren van sommige software en spelletjes die probleemloos op mijn HP Mediacenter computer draaiden. Of de software en spelletjes nu in de compabiliteits-modus gezet worden of niet, het blijft weigeren ! Een moderne 64 bits computer die het aflegt tegen mijn oude HP Media center computer met Windows XP en een 2.2 gig AMD atlon processor. Alleen wat meer snelheid is aanwezig.

  • Hoi Jan,

   Alleereerst bedankt voor je berichtje. Dat is inderdaad heel erg vreemd! Vooral ook de IObit fout die je vermeldt. Dat kan helemaal niet. Dus er gaat toch iets niet goed met jouw Windows 8. Ik stel voor dat je eerst even contact opneemt met onze helpdesk, voordat je terug gaat naar de Vobis. Kunnen we voor je kijken waar het nou precies fout gaat.

   • Bedankt voor je reactie Jantalens. Nu heb ik wel een gratis supergoed programma’tje ontdekt. Het heet Classic Shell 3.9.1 Public Beta. Dit startmenu is bijna een kopie van het XP startmenu en heeft zeer veel instellingsmogelijkheden. De computer start ineens op richting Buroblad, en het startmenu geeft (in tegenstelling tot het komende Windows 8.1) alle mogelijkheden met icoontjes, zoals bijvoorbeeld; Internet, E.mail, uitvoeren, zoeken, configuratiescherm, help en ondersteuning, printers, netwerk verbindingen,en afsluiten met verschillende mogelijkheden. Zegt het voort, zegt het voort, zou ik zeggen. Het komende Windows 8.1 startmenu
    gaat ook ineens naar het buroblad toe, maar zijn enigste mogelijkheid is terug te keren naar het start met de tegeltjes pictogrammen. Nep van Microsoft dus. De stem van de ontwerpers wordt nog altijd belangrijker gevonden als die van de gebruikers ! Zo graaft Microsoft (al langer) zijn eigen graf !

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.